Компанията за гейминг софтуер сменя и офиса си в София, за да предложи по-вдъхновяваща среда на своите 400 служители

IT компанията EGT Interactive, която е един от водещите доставчици на гейминг софтуер за казина, променя името на Amusnet Interactive и визуалната си идентичност като част от плановете си за дългосрочно бизнес развитие. Тя сменя и локацията на офиса си в София с амбицията да предостави още по-вдъхновяваща работна среда за своите близо 400 служители.

Amusnet Interactive има значително продуктово портфолио с разнообразни слот игри, лайв казино, кено, лото. Тя предлага над  200  игри, които са налични в платформите на над 750 оператори в Европа и Латинска Америка.

„Успехите ни се дължат на оптималната комбинация от интуитивен интерфейс, бърз софтуер и алгоритми, осигуряващи добра възвръщаемост на играчите. Продължаваме да инвестираме в подобряване на съществуващите   продукти   и   разработваме   нови.   Вярваме,   че   наличието   на   софтуер   с   висока производителност при голямо натоварване ни прави предпочитан партньор, който гарантира сигурност на данните за игровите трансакции и възможност за детайлен анализ на поведението на всяка игра“, коментира Иво Георгиев, управител на Amusnet Interactive.

„Благодарение на високата ангажираност, отдаденост и добрата организация на екипите, успяхме безпроблемно да преминем към новото име и идентичност. Новият бранд е значителна стъпка за нас която отразява успехите ни и стремежът за развитие. Радваме се, че всички наши партньори ни подкрепиха в това начинание и споделят вълнението ни”, добавя Иво Георгиев.

Компанията запазва слоганът „We Make People Play”, определяйки го като същността на бизнеса си.

Amusnet Interactive ще продължи да разраства присъствието си, като направи игрите си достъпни във всички модерни и традиционни гейминг канали.