Платформата за електронна търговия се довери на водеща българска компания за изготвяне на маркетингова стратегия за глобален растеж.

Платформата за изграждане на онлайн магазини и управление на дигитален бизнес NEXT BASKET е напът изцяло да трансформира начина, по който търговците правят бизнес в интернет.

Със стотици вградени функционалности и интеграции, готова за използване ERP система и редица маркетингови автоматизации, платформата обещава едно изцяло готово решение за малкия, средния и корпоративния бизнес. От стартиращи фирми, които искат да създадат своя първи онлайн магазин, до утвърдени предприятия, които искат да разширят дейността си на международно ниво, NEXT BASKET предоставя набор от инструменти и решения без аналог на пазара.

Месеци преди официалния старт на NEXT BASKET в България, платформата вече има и своя доверен партньор за изграждане на маркетингова стратегия, която съответства на мащаба и амбициите ѝ.

Този партньор идва в лицето на Noble Graphics - отлично разпознаваема българска дигитална агенция с редица отличия в областта на маркетинга и рекламата. Noble Graphics ще има задачата да стратегира маркетинговите усилия на NEXT BASKET, така че платформата да се позиционира като лидер в силно конкурентната ниша на платформите за електронна търговия - не само в България, но и в Европа и отвъд океана.

Продължаваме да следим развитието на един от най-обещаващите европейски стартъпи за годината - вече подкрепено от креативността на една от най-иновативните дигитални агенции на родния пазар.