В последните няколко години физическите и онлайн магазини за втора употреба започнаха да придобиват все по-различен облик. Те стават част от ежедневието на тийнейджърите и младите хора, които имат нужда да изразяват своя индивидуален стил, да живеят в хармония с околната среда и да спестяват. TryAgain е нов проект, създаден с цел да даде втори шанс на стотици дрехи, както и да се погрижи за намаляването на използваните в модната индустрия природни ресурси. Онлайн магазинът от ново време е един от големите победители в конкурса Големите малки на “24 часа”.

Предимствата на втората употреба пред магазините за бърза мода

Въпреки че на пръв поглед масовите магазини за дрехи предлагат разнообразни предложения, има много фактори, които карат младото поколение и не само да търси алтернативни варианти. Освен че качеството на продуктите не е на високо ниво, големите вериги често се водят единствено по тенденциите в модата, а индивидуалният стил остава на заден план.

В TryAgain вярват в уникалността на всеки от вас, затова са подбрали единични бройки, които ще ви помогнат да се отличите и да се почувствате добре в кожата си! Вече няма да се налага да се притеснявате дали някой друг ще бъде облечен по същия начин като вас. Голяма част от асортимента не може да се открие на пазара, което придава колекционерска стойност на находките.

Освен че влияят върху климатичните промени, магазините за бърза мода бавно, но сигурно ни превръщат в свръхконсуматори. Дамите може би ще се съгласят, че гардеробите им често са препълнени, но същевременно често нямат какво да облекат. Магазините за втора употреба са способни цялостно да променят концепцията за пазаруването. Все по-голямо внимание се обръща на минимализма като начин на живот, който предполага редовното използване на по-малко, но по-качествени вещи.

Разнообразни дрехи, подхождащи на различните вкусове и тела

Освен че модните тенденции и търсенето определят новите колекции в масовите магазини, там често има голям проблем с размерите. В TryAgain са наясно, че всяко тяло е красиво и заслужава модерни дрехи, затова разполагат с всякакви размери, създадени за истинските тела. Големите вериги предлагат дрехи ‘’по калъп’’, които често не са реалистични и са причина за пораждане на комплекси у много подрастващи момичета.

Ако сте човек с индивидуален поглед за нещата и държите да се откроявате от тълпата, секънд хенд магазините ще ви предложат поле за изява. Тоалетите и комбинациите, които можете да създадете, зависят изцяло от вашето въображение, търпение и… късмет. Пазаруването винаги ще е запомнящо се изживяване, защото не можете да предположите на какви съкровища ще попаднете.

В онлайн магазин TryAgain са подбрани дрехи на водещи производители, които са чисто нови или в безупречно състояние. Всички артикули са изключително запазени и се предлагат единствено стоки, в които има още много живот. В случай че търсите нещо конкретно или искате да сортирате резултатите по размер или цена, можете да се възползвате от удобните филтри на платформата.

Приключенствайте, докато пазарувате

Ако смятате, че пазаруването задължително трябва да бъде досадно и изморително, а дрехите в мола ви се струват еднотипни и безвкусни, може би е време да дадете шанс на вторите употреби. Секънд хенд магазините предлагат не просто находки, но и ценни изживявания, наситени с емоции и вълнение. Голяма част от младите хора прекарват свободното си време в търсене на запазени съкровища на любимите марки. Освен че цените са повече от достъпни, вторите употреби ви позволяват да приключенствате, докато пазарувате, защото никога не знаете какви изненади ви е подготвило новото зареждане.

Единственото, по-приятно от търсенето на находки, е намирането на такива. В момента, в който откриете перфектната дреха за вас, дори и без да подозирате, че сте я търсили, ще осъзнаете какво прави втората употреба толкова интересна. Удовлетворението, което ще изпитате, несъмнено ще ви накара да се върнете на същото място.

В TryAgain зарежданията са ежеседмични, а качеството на продуктите е гарантирано. Онлайн магазинът набляга на популярните брандове, а за да улесни търсенето, сайтът е максимално оптимизиран. Потопете се в пъстрия свят на TryAgain, където ще откриете море от възможности. Бъдете смели, експериментирайте със стила си и се отдайте на истинско виртуално приключение от комфорта на собствения си дом.

Погрижете се за природата със стил

В наши дни все по-често се засягат темите, свързани с опазването на околната среда. Въпреки че на пръв поглед всички са запознати с проблема и неговата сериозност, начините за справяне понякога изглеждат прекалено ангажиращи. За щастие, новите поколения стават все по-отговорни и екологично насочени, което е и една от причините за нарастващата популярност на магазините за втора употреба.

Освен че ще помогнете на околната среда от гледна точка на редуциране на използваните ресурси, пазаруването от TryAgain ви прави съпричастни към още една важна мисия - подкрепа на българските медопроизводители. Ако осъществите поръчка, надхвърляща определена стойност, ще получите подарък бурканче мед. Подробна информация за каузата, свързана с пчелите, можете да откриете в сайта на магазина.

TryAgain е перфектната възможност да обогатите асортимента в гардероба си с дрехи, на които взаимно даваме втори шанс. Дрехи, чието създаване би било напразно без ваша помощ.