Следвайки желанието си да осигури добро качество на живот на клиентите си, Diplomat пуска на пазара и своите телевизори, които, наред с другите качествени уреди Diplomat, ще осигурят вашия комфорт в дома ви. Запознайте се с новия LED телевизор Diplomat, 32 инча екран, HD приемник, от производител на техника за световно известни марки. Телевизор Diplomat е със съвременен дизайн, множество функции, задоволяващи всеки вкус, удобно и лесно дистанционно управление, дизайнът на отворената стойка създава пространственостилен ефект.

Освен обичайните менюта за канали, звук, картина, телевизорът има часовник, възможност за избор на часова зона, опция за заключване, PVR- система за записване. Снабден с медия плеър, удобни и достатъчно на брой HDMI входове, AV вход, USB слот, слот за скарт кабел, на телевизора може да се преглеждат снимки, да се слуша музика, да се гледат филми или да се избират други файлове – телевизорът Diplomat може да се превърне в мултимедиен център за забавления.

Чрез дистанционното управление ви се дава възможност за избор на езици, уголемяване на шрифта на 100-те страници на телетекста, удобен sleep режим, при който телевизорът ви „заспива” постепенно и се изключва сам след време, преминаване на екрана в нощен режим, автоматично търсене, автоматично прехвърляне на формата 4:3 или 16:9, 4000 дигитални канала памет и управление на много други функции. Екранът на телевизор Diplomat дава ясна, отчетлива и фина картина, образите са като на живо, цветовете са естествени, благодарение на LED технологията. Насладете се на Евро 2016 г. с телевизор Diplomat. Защото ние мислим за вашите хубави моменти.

В магазините, където мислят за Вас и на store.diplomat.bg.