В днешния забързан и технологичен свят онлайн – търговията започва все повече да навлиза в живота на хората. Електронното пазаруване е бързо, лесно, не отнема от малкото свободно време, което имаме и е все по предпочитано. По тази причина започна и отриването на все повече електронни магазини. И Mebelino.bg е един от тях.

За малкото време, от което е на пазара на онлайн продажба на мебели, Mebelino заема една от челните позиции по продажби и доволни клиенти. Предлагаме над 2000 продукта удовлетворяващи всеки вкус . Работим с производители на висококачествени мебели, както и с едни от големите вносители за българския пазар. За кратко време към днешна дата имаме над 6000 продадени артикула, 3000 доволни клиенти и 80 000 харесвания във Фейсбук, които прогресивно нарастват.

Наша мисия е да предлагаме качествени продукти и винаги да сме в крак с модата в мебелното обзавеждане и производство.

От самото създаване на сайта, в концепцията ни са заложени високо качество на предлаганите мебели и грижа за клиентската удовлетвореност. Предлагаме мебели на изплащане, което улеснява максимално клиентите. Всяка седмица предлагаме различни промоции на клиентите ни като се стремим да обхваща мебели за всяка част на дома. Достигаме до всяка точка на България благодарение на собствен транспорт и куриерски фирми. За улеснение на клиентите и тяхната сигурност плащането става на куриер чрез наложен платеж.

Увеличаването на поръчките ни с всеки изминал ден говори най-добре за нас.

В сайта ни може да разгледате мебели за всяка една част на дома. Предлагаме маси, столове и кухни, както от масив, така и от ПДЧ. Кухните ни са предимно българско производство от доказани производители на пазара. Може да видите холни секции, с които дневната Ви да придобие модерна визия. Спалните са запазената ни марка – над 200 модела, от които могат да избират клиентите ни. Предлагаме също така матраци на водещи производители. В сайта намира място и мебели за стаята на най – малките – гардероби, легла, скринове, както и цялостно обзавеждане като излязло от приказките. Антрето макар и на едно от последните места в страницата ни не е на последно място по предложения. Там може да намерите модулни системи, портманта комплекти и най-обикновени огледала и закачалки. Раздел „Офис“ предлага класно обзавеждане за всеки един съвременен дом или офис. Банята също намира място в сайта. Предлагаме на клиентите си долни и горни шкафове, огледала, цели комплекти. В категория „Градина“ може да разгледате аксесоари за двора, беседки, където да прекарвате летните вечери със своите близки и приятели, маси и столове направени от материал устойчив на външните атмосферни влияния. В раздел „Текстил“ място намират любимите за всяка жена спално бельо, покривки, възглавници, одеяла и завивки, които създават уют и топлина в дните прекарани с любимите хора. Дори и накрая, няма как да забравим за „Аксесоарите“, без които нито един дом не може. Асортимента им се обогатява с всеки изминал ден и подтиква клиентите да експериментират.

Едно жилище не може без обзавеждане, а Mebelino прави от обикновената къща уютен дом, в който всеки мечтае да се прибере.

За нас доволния клиент значи добре свършена работа!