Транспортните услуги са повече от необходима гаранция за осъществяване на икономическо развитие на страната. Съвременните транспортни услуги осигуряват, не само облекчение на потребителите, но и на различните фирми, които осъществяват дейността си в европейските държави.

Затова решихме да усесним търсенето на подобни услуги и създадохме каталог от транспортни фирми – transportnifirmi.bg.

В него по различни критерии може да откриете подходящата за вас фирма – транспорт на товари, транспорт на хора, международен транспорт, вътрешен транспорт, въздушен транспорт, воден транспорт, сухопътен транспорт, специализиран транспорт (опасни товари, извънгабаритни товари и пр.), транспорт на животни, железопътен транспорт, логистични услуги и спедиторски услуги.

Сред специалните ни опции са възможността за търсене само сред работещите в момента фирми, както и избор на диаметър от разстояние и по градове.

В сайта може да намерите и новини, свързани със сектора.

Включването на транспортна фирма става онлайн през сайта ни бързо и лесно и помага за достигането до потенциални клиенти. Всяка компания може сама да оформя профила си със снимки, информация, сред която работно време и предлагани услуги и др.