4-годишният Георги Александров е късметлията, който спечели слушалките Beats By Dre Solo 2.

С игра бе отбелязана 1 година от старта на партньорството между “Епъл” и “Техномаркет” в мола на столичния бул. “Ал. Стамболийски”.

От “Епъл” и “Техномаркет” бяха подготвили специални предложения за клиентите. Почти всички продукти на “Епъл” се предлагаха с 10% намаление, отстъпки имаше и при аксесоарите за новия “Айфон 7”.

В този мол е първият голям щанд на “Епъл” у нас. В него има най-много продукти на марката - 16, асортиментът включва различни артикули и модели, обясни Венцислав Симеонов от “Апком”, официалния дистрибутор на “Епъл” за България.

Празнуваме една година от създаването на щанда, оттук тръгнаха големите проекти, които реализираме съвместно с “Техномаркет”, добави той.

Подаръкът Beats By Dre Solo 2 е на стойност 400 лв. и се отличава с много качествен звук и бас.

Право да участва в играта имаше всеки, навършил 13 г. Тъй като победителят е на 4 г., го представлява майка му Цветомила Матеева. Единственото условие е било клиентите да се снимат от 11 до 15 ч в събота с новия “Айфон 7”.

В 15 ч снимките бяха качени в общата страница на “Епъл” и “Техномаркет” във фейсбук, а събралият най-много харесвания печели.

За слушалките са се борили 20 души, които са събрали над 500-600 харесвания.
В съботния ден в магазина до 18 ч са продадени около 15 телефона, 2-3 макбука и 2-3 айпада. Във всички обекти е бил отчетен много висок интерес към новия айфон.