Днес ще ви представим един невероятен помощник за залагащите онлайн, а именно Betenemy.

Насоченост на сайта

Betenemy предоставя на своите читатели уникални ревюта на онлайн букмейкъри, с което цели да помогне на любителите на залозите да изберат правилния за тях букмейкър. От екипа на сайта представят и всички активни за България бонуси.

Какви раздели предлага Betenemy

1. Първият раздел традиционно е "Начало", а в него екипа на Betenemy казва причините за създаването на сайта и също така предоставя списък с кратка информация на букмейкърите.

2. Вторият раздел носи името "Букмейкъри" и в него ще откриете информация за всеки един от букмейкърите достъпни за България и ще имате възможност за прочетете детайлно ревю за всеки, но кои букмейкъри точно са включени ще стане въпрос малко по-надолу в материала.

3. Следващият раздел в списъка е "Прогнози". Там ще намерите обосновани, експертни прогнози за водещите първенства.

4. Следва раздела "Бонуси". В него ще откриете полезна информация както за активните бонуси в момента, така и техните условия за превъртане. По този начин потребителите ще могат по-лесно да се ориентират, кой бонус е най-добър за тях.

5. Следващият раздел носи името "Мобилни". В него ще намерите информация за плюсовете и минусите на залагането през мобилно устройство, както и ревюта на мобилните приложения на букмейкърите.

6. В следващия раздел носещ името "Cash-out" ще откриете всичко необходимо за екстрата кеш-аут. Представени са плюсовете и минусите на опцията, а също така е дадена оценка на предлаганата кеш-аут опция от букмейкърите.

7. Идва ред и на раздела "Полезно". Там ще откриете много полезни ръководства и стратегии за начинаещи, за които обаче ще стане дума малко по-надолу в материала. От Betenemy се грижат за удобството на своите потребители и са добавили и възможността да се следят всички събития на живо в подраздела "Livescore".

8. Предпоследния раздел е "Новини". Тук ще откриете последните новини свързани със залагането онлайн, както и други интересни материали.

9. Последният раздел "Контакт" дава възможността на потребителите на Betenemy да се свържат с екипа на сайта.

Кои букмейкъри са включени в Betenemy

1. Първият представен букмейкър е Efbet. От екипа отбелязват, че Efbet е първият онлайн букмейкър с лиценз за България, а след доста голямо проучване на букмейкъра от Betenemy дават доста висока обща оценка на Efbet.

2. На второ място е Bet365. Betenemy дава отлични оценки на букмейкъра Бет365 за богатата гама от предлагани спортове и видове залози, както и за отличния дизайн на сайта. От Betenemy показват плюсовете и минусите при залагане в Bet365.

3. Следващия букмейкър е Betfair. Споменава се, че това е най-голямата спортна борса. Също така от Betenemy съобщават, че само в Betfair клиентите могат да влязат в ролята на букмейкър. От екипа поставят много висока оценка за дизайна и предлаганите промоции от букмейкъра.

4. Под номер пет е представен последния букмейкър с лиценз за България - Bwin. От Betenemy дават добри оценки на букмейкъра и предоставят интересна информация на читателите си.

5. Последният представен букмейкър е Националната Лотария 7777.bg. В ревюто на Betenemy са представени детайлно всички видове залози достъпни в букмейкъра. Също така от екипа представят на читателите си плюсовете и минусите на букмейкъра, а крайната оценка е добра.

Прогнозите на Betenemy.com

Betenemy предоставя на читателите си експертни, обосновани прогнози за топ първенствата на - Англия, Испания, Германия, Италия и Франция, както и прогнози за Шампионска Лига, Лига Европа, Копа Америка и световни и европейски първенства. В прогнозите на сайта ще откриете невероятна, полезна информация, която ще ви бъде полезна при изготвянето на вашия фиш.

Ръководства и стратегии на Betenemy.

Както обещахме ще обърнем повече внимание на раздел "Полезно". Първият подраздел е "Ръководство". Ще обърнем внимание на няколко от точките в ръководството.

1. Избор на добри букмейкъри – как да го направим. Тук екипа на Betenemy ще ви помогне да изберете подходящия за вас букмейкър.

2. Всичко за бонусите и техните плюсове и минуси. От екипа на сайта предоставят на своите читатели всичко което е необходимо да знаят за бонусите.

3. Важни препоръки за начинаещите играчи. Всеки един начинаещ е добре да обърне внимание на това. Betenemy са се постарали да помогнат максимално на новобранците и определено те ще могат да научат доста от това ръководство.

4. Какви са различните видове залози. Тук Betenemy показват всички възможности за залози. Ръководството има още много полезни точки, които биха било много полезни и си заслужава да се прочетат.

Следващия подраздел е "Стратегии". Отново ще ви предоставим няколко от стратегиите представени от Betenemy.

1. Стратегия за залагане на база статистика. Ще имате възможността да се научите на стратегията за залагане на статистическа база.

2. Стратегия за печелене с Cash-Out. Определено една интересна и печеливша стратегия предоставена от Betenemy.

3. Стратегия за залози на живо, докато гледате мача. Тук Betenemy предоставят една страхотна стратегия за залози на живо, която определено си струва да прочетете. Ако имате възможност ще е във ваш плюс да отделите време и да прочетете раздела "Полезно" със сигурност.

Как да се свържем с Betenemy.com

Благодарение на раздела "Контакт" вие можете бързо и лесно да се свържете с екипа на сайта като попълните формата за контакт в сайта. За по-лесно може да изпратите своето запитване директно до имейл адрес: [email protected]. Друг вариант е, като използвате социалните мрежи и потърсите страниците им във Facebook, Twitter или Google+.