Visa е пресечната точка между технологиите, Premium пътуванията в чужбина и бързите, удобни и сигурни разплащания

Visa Travel Tools е идеалният спътник при отпуска зад граница. Приложението дава бърз и лесен достъп до инструментите на Visa за помощ в международна обстановка – възможност за откриване на ATM, валутен калкулатор, помощ в случай на изгубена или открадната карта и куп ценни съвети как туристите да се разплащат в чужбина. Приложението ви помага да платите удобно и бързо за стоки и услуги в чужди страни като предоставя синтезирана информация на едно леснодостъпно място. Възможността за предварителна проверка доколко може да плащате с карта в определена дестинация намалява необходимостта да се обменя валута в брой, понякога на неизгодни курсове. Добавените справочници позволяват на туристите предварително да проверят доколко се приемат разплащателни карти на мястото, където отиват. Специално табло в приложението показва как можете да се възползвате от своите Visa карти в хотели, ресторанти и магазини, както и при пътувания с обществен и таксиметров транспорт. Ако някога сте се чудили дали такситата във Виетнам или ресторантите в Турция приемат карти Visa, приложението Travel Tools на Visa ще отговори на всичките ви подобни въпроси. Също така, през следващите няколко месеца хората, които използват приложението, ще имат достъп и до оферти и отстъпки по целия свят, предоставяни чрез услугите с геолокация – защо не се възползвате и вие?

Можете да изтеглите безплатно приложението на съвместимо мобилно устройство от Apple App Store (за iPhone, iPad) или от Google Play (за телефони и таблети с Android).

Използването на карта Visa и Visa Travel Tools носи на картодържателите спокойствието, че няма защо да се тревожат за разплащанията си по време на почивка. Картите Visa се приемат на милиони места и банкомати навсякъде по света, така, че картодържателите да могат да се възползват от удобството и сигурността им в чужбина, така както и у дома.

От друга страна, притежаването на Premium карта Visa е символ за висок социален статус, безупречна финансова репутация и е гарант за специално отношение и многобройни привилегии навсякъде по света. Тя е особено важно средство за покупки за онези хора, които търсят карта с отлично обслужване и достъп до допълнителни преимущества. Тя е за онези хора, за които да изживяваш удоволствията в живота е приоритет, като дава свободата да се насладите на всеки миг, независимо къде сте и за какво я използвате.

Повече за Premium картата, която отговоря на вашия стил и начин на живот и отстъпките, които тя ще ви донесе, можете да намерите на www.visabg.com.