Дочка обещала сексуална услуга срещу 70 лв, но изчезнала с парите и смартфона на клиента

Русенска „нощна пеперуда“ ще застане пред Районния съд, заедно с дружката си, за извършена измама, кражба и документно престъпление. 21-годишната Дочка, която предлагала чрез сайт сексуални услуги, вместо да „ощастливи“ клиента си, отмъкнала 70 лв и мобилния му телефон.

Дружката й, 19-годишната Ася, участвала в кражбата, а и потвърдила неистина в декларация пред Заложна къща, че смартфона „Lenovo”е неин, за да могат двете да вземат 50 лв срещу него. Двете момичета били приятелки, живеели заедно, не работели и не получавали доходи от трудова дейност. За да си набавят средства, Донка И. си направила профил в интернет сайта „Адам и Ева“, в който посочила предлагане на сексуални услуги и телефонен номер за връзка. На 26 март 2016 г., след полунощ, мераклия позвънил на телефонния номер, посочен в профила и се уговорил с „нощната пеперуда“, тя да му извърши сексуална услуга, в дома му срещу сумата от 70 лв., като посочил и адреса си. Двете приятелки пристигнали на адреса.

„Загорелият“ клиент ги посрещнал, платил таксито им и ги поканил в дома си. Дочка поискала да й плати предварително 70 лева за сексуалната услуга, която трябвало да му извърши. Докато мъжът бил в банята, двете момичета взели мобилния му телефон и 70 лева от портфейла му и изчезнали. Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.