Хората често смятат, че жените на милиардерите са само глезени супермодели, които прекарват дните и живота си в разходки от фризьора до следващото парти. Дали наистина е така?
Решихме да разбулим митовете, които се навъртат около тези жени веднъж завинаги.

Марк Зукърбърг и Присила Чан
Състоянието на Марк Зукърбърг се оценява на повече от 50 милиарда долара. Той се запознава с бъдещата си жена още когато е студент в Харвард. Присила винаги го е насърчавала и е вярвала в успеха му. Двамата се женят на 19 май 2012 със скромна церемония в собствения им дом. На 2 декември 2015 Марк и Присила стават родители на момиченце.

Уорън Бъфет и Астрид Менкс
Уорън Бъфет е един от най-известните инвеститори в света. Състоянието му е повече от 70 милиарда. Запознава се с Астрид през 1970-а, докато тя работи като сервитьорка. Възрастовата разлика между тях е 16 години, доказвайки за пореден път, че любовта побеждава всичко.

Бил и Мелинда Гейтс
Състоянието на Бил Гейтс е повече от 80 милиарда долара. Бил се запознава с бъдещата си жена в края на 1980 година на конференция, организирана от Microsoft (била е служител на фирмата). Сключват брак през 1994-та и отглеждат заедно трите си деца. Също така създават най-големия благотворителен фонд в света.

Целия текст и галерия вижте на mila.bg