Банката получи три награди от “Продукт на годината”

Fibank е ангажирала Citigroup Global Markets Limited за финансов съветник, съобщиха от трезора.

Банката разглежда стратегически възможности, които могат да включват стратегически партньорства и/ или консолидации, привличане на нови ключови инвеститори и емитиране на нов капитал за финансиране на бъдещния растеж на банката.

Всяка една от тези възможности би подкрепила стратегията за развитие на банката, която акцентира върху разрастване в секторите банкиране на дребно и малки и средни предприятия, уточняват от Fibank.

Трезорът получи три престижни отличия от “Продукт на годината”, първите награди за иновации в потребителския сектор. Тя спечели призове за банкови карти за деца и тийнейджъри, за онлайн потребителски кредит и за дигитална карта.

Банката бе избрана за победител в тези категории от потребителите чрез национално представително проучване, проведено от Nielsen Bulgaria.

Наградата в категория “Банкови карти” за продукта дебитни карти за деца и тийнейджъри 7-18 г . бе връчена на Теодор Петров, директор „Картови разплащания” и на Илона Станева, директор „Маркетинг и реклама” във Fibank.

„Благодаря за престижното отличие. Вярваме, че с нашите детски дебитни карти можем да помогнем на родителите да изградят финансовата култура на своите деца”, заяви Петров.

Втората награда за банката, в категория “Потребителски кредити” е за продукта “Онлайн потребителски кредит”. Призът получи Милка Тодорова, директор „Банкиране на дребно” във Fibank.

Третият приз на банката е в категорията “Мобилни финансови услуги” и е дигиталната карта на банката. Отличието бе връчено на Лъчезар Венков, директор “Електронно банкиране” във Fibank.

“Продукт на годината” е най-голямата световна награда за иновации в продуктите и услугите, гласувана от потребителите. Основана е преди 29 години във Франция, а днес оперира в десетки страни, за да насочва потребителите и да отличи бизнеса, допринесъл за това.