All Channels | PR, част от All Channels Communication Group, бе избрана за обслужваща агенция на Kaufland България. Агенцията ще отговаря за изграждането на репутацията в офлайн и онлайн пространството на най-голямата верига хипермаркети в страната. Това съобщиха от агенцията.

All Channels | PR ще работи за все по-успешното позициониране на Kaufland България на пазара за бързооборотни стоки, като това включва управлението на комуникация в традиционни и социални медии, активна работа с ключови лидери на мнение в офлайн и онлайн среда, реализиране на ефективна employer branding стратегия, управление на политики за корпоративна социална отговорност и спонсорства, както и организация на събития.

От агенцията споделиха, че за целия екип на All Channels | PR обслужване на клиент като Kaufland България е истинско професионално предизвикателство. „Радваме се, че в наше лице Kaufland България избраха подходящия партньор, на когото да доверят управлението на своята репутация. Вярваме, че партньорството ще даде възможност и на двете компании да придобият ценен опит, като същевременно демонстрират водещи практики във всички сфери на комуникацията“, сподели Красимира Тотева, Управляващ директор на All Channels PR.

„Екипът ни ще насочи усилията си към това да затвърди положителното възприятие на потребителите към марката Kaufland в България, като се възползваме от вече утвърдените за веригата хипермаркети характеристики – качество, свежест, разнообразие и изгодни цени. Смятаме, че това ще ни помогне да намерим правилната комбинация от комуникационни тактики, с която да достигнем ефективно до българската аудитория“, добави Тотева.