Той е само на 22 години, но медии твърдят, че вече е много богат. Заради успехите му и иновативното му мислене, го наричат българския Стив Джобс. Той е Любомир Янчев и казва, че не обича думата „предприемач”.

Любомир Янчев е изпълнителен директор на една от най-бързо развиващите се в света на технологиите компания. Започва бизнеса си, когато е едва на 19, а в медиите се появяват заглавия за него, в които го наричат най-младия милионер в България.

„Аз не съм милионер, медиите обичат да изопачават”, казва Любо и мечтае не за милиони, а за свобода, цитиран от Нова телевизия.

След кварталното училище в квартал „Люлин” иска да продължи образованието си в Софийската математическа гимназия, но една петица по математика се изпречва на пътя му. След 12-и клас започва да учи в Нов български университет с пълна стипендия, но прекъсва.

Компанията на Любо създава устройства, които правят електроуредите в дома ни умни и имат собствени имена – Вики, Мелиса, Боби. Децата на Любо, както той сам ги нарича, помагат да пестим. Изключват и включват различни електроуреди, когато се прибираме вкъщи.