BILLA откри 45-ия си магазин в София в сряда вечерта. Търговския обект се намира в столичния квартал "Дианабад" на ул. „Пимен Зографски“ 36А. Лентата на обекта бе официално прерязана от Бойко Сачански, Управител на BILLA България, и Веселин Петков, зам.-кмет на столичния район „Изгрев“. 

Супермаркетът има собствена пекарна и ще предлага на своите клиенти ароматен топъл хляб, който ще се приготвя на всеки 30 минути. В новия супермаркет клиентите ще открият и жива бира с уникален вкус и доказано качество. За любителите на вкусната храна пък има богато меню от месни и безмесни грил специалитети.

„Новият магазин на BILLA е една чудесна придобивка за „Дианабад“ и сме щастливи, че ще обслужва ежедневно жителите и гостите на квартала. Ще се постараем да превърнем пазаруването в приятно изживяване за тях и да им предлагаме винаги свежи и разнообразни продукти. BILLA е рекордьор по брой магазини в София – доказателство за доверието, което потребителите имат към нас. Това каза управителят на BILLA България на откриването на магазина.