Индийски богаташ, който живее в Дубай и се занимава с туризъм, недвижими имоти и сайтове, направи златно екстравагантното си "Ламборгини Хуракан" във великотърновски автоцентър за оптичен тунинг. Колата му е предадeна преди броени дни, след като е била облепена до последния милиметър със специално златно фолио, разказва в."Борба". Суперавтомобилът е собственост на състоятелния индиец Дийпак Радж и е бил докаран до старата столица на платформа от София.

"Поръчката стигна до нас чрез наши столични партньори. Клиентът не е идвал лично до Велико Търново. За около две седмици реализирахме проекта, според предадените ни изисквания. Правихме роботизирани разрези на материала. Прецизността е до микрон, като всички елементи са с точни размери, качени на векторни файлове. Върху златното фолио е поставен и втори пласт прозрачно защитно фолио", обясни пред "24 часа" Георги Бялков, който заедно с екипа си е тунинговал автомобила.

Идеята на Радж била колата му да изглежда като най-скъпия модел в света - "Ламборгини Авентадор", което е с цена от 7,5 млн. долара, създаден специално за 50-годишнината на марката през 2014 г. За боядисването със златна боя на оригинала са използвани 25 кг боя със златни частици на баснословна цена. Именно по тази причина е предпочетено доста по-евтиното фолио, което обаче създава същият ефект. Освен това имената на притежателя на ламборгинито са изписани от двете страни на колата, както и на джантите.