Бъдещата собственичка на ЧЕЗ Гинка Върбакова се появи на съвместното заседание на парламентарните комисии по енергетика и за контрол над СРС в четвъртък с изключително луксозна чанта.

Вероятно за да вдъхне доверие на 3-те милиона клиенти на ЕРП-то, които ще разчитат на нея за еленергията си, бизнес дамата бе облечена в изчистени като модел и кройка, но видимо скъпи дрехи. Освен класическата малка черна рокля, над която бе наметнала манто в бебешкосиньо, вниманието на строгото събитие бе привлечено от черната ѝ чанта, която познавачите веднага идентифицираха като модел на “Ермес”.

Справка с цените на бранда показва, че моделите варират между 8000 и 30 000 долара. Чантата на Гинка Върбакова е класическият модел на марката - “Кели”, кръстен на легендарна красавица - покойната холивудска акриса и принцеса на Монако Грейс Кели - майка на действащия принц на княжеството Албер.

Купувачката на ЕРП-то очевидно си е взела поука от одумките из фейсбук, които я нападнаха, че се е появила на първите си телевизионни интервюта с невзрачна зелена жилетка.