На 12 юни в присъствието на нотариус бяха изтеглени първите печеливши участници в кампанията “Спечели с “Енерго-Про”. Всеки от тях ще получи 50 лв. за покупка на енергийно ефективен уред от веригата “Техномаркет”.

Кампанията на енергодружеството стартира през май. За участие всеки клиент на “Енерго-Про Продажби” трябва да посети някой от клиентските центрове, да попълни специален талон и да го пусне в урна. Задължително е участникът да е титуляр по партида и при попълване на талона да посочи клиентския си номер и данни за връзка с него. В случай че клиентите имат нужда от съдействие с вписване на необходимата информация, могат да се обръщат към специалистите на “Енерго-Про” в центровете за обслужване на клиенти.

Играта ще продължи до декември, теглене на печеливши участници ще се извършва в началото на всеки месец. Компанията ще раздаде общо 100 награди. Имената на късметлиите се обявяват в секция “Кампании” на интернет страниците www.energo-pro.bg и www.energo-pro-sales.bg, и във всички центрове за обслужване на клиенти.

Първите спечелили могат да получат наградите си в клиентския център, където са попълнили своя талон, след 15 юни.