Новото устройство дава възможност за две последователни употреби без презареждане 

В началото на ноември "Филип Морис България" пуска на пазара новата версия на системата за нагряване на тютюн – IQOS 3 DUO, съобщи генералният мениджър на компанията Джордж Маргонис на специална презентация.

Едно от предимствата на IQOS 3 DUO е, че вече дава възможност за две последователни употреби без презареждане на холдъра. Дизайнът на устройството е като този на IQOS 3, но най-новата версия има характеристики, които са разработени по препоръка на потребителите, уточниха от "Филип Морис България".

С новото устройство потребителите не трябва да изчакват холдърът да се зареди за втора употреба, за да го използват. Защото с функцията „бързо зареждане“ холдърът на IQOS 3 DUO вече се зарежда по-бързо в сравнение с предишните поколения на устройството - IQOS 3 и IQOS 2.4 Р.

Тази иновация е създадена на база на получената обратна връзка от клиентите, така че да бъде в синхрон с техния начин на живот и да е винаги в готовност, обясниха от компанията.

Устройството ще се предлага в четирите основни цвята, в които се предлага и IQOS 3, както и в лимитирана серия в пети цвят – меден. Всички аксесоари за предишната версия на устройството IQOS 3 ще са съвместими и с IQOS 3 DUO.

„Продължаваме да инвестираме в наука и технологии, за да разработим устройства, които отговарят на потребностите на пълнолетните пушачи - устройства, които могат да помогнат на много хора, които в противен случай биха продължили да пушат, да преминат на тях“, заяви Андре Каланцопулос, главен изпълнителен директор на "Филип Морис Интернешенъл", по повод на представянето на най-новата версия на устройството за нагряване на тютюн.