Творческата агенция guts&brainsDDB, част от DDB Group, присъедини към екипа си Александрос Цицос като ръководител връзки с обществеността и стратегически клиенти.

Новосъздаденото звено предлага пълната гама услуги в сферата на връзките с обществеността.

„С дългогодишния си опит, стратегическото мислене и креативността Алекс е правилният избор, за да води новия отдел на агенцията. Тази година разширихме дейността си, като стартирахме собствена продуцентска компания - Final New и добавихме пиар консултирането към портфолиото си, за да отговорим на нуждите на клиентите и да предоставяме стойностни, интегрирани, маркетингови решения“, обясни Ангелос Парасхакис, главен изпълнителен директор на DDB Group.

Александрос Цицос има опит в маркетингови комуникации повече от 15 години. Почти девет години е част от екипа на пиар агенцията на комуникационната група Publicis One, където започва като консултант, а през последните години е изпълнителен директор на агенцията.

Работил е за държавни и общински институции – министерство на държавната администрация, министерство на туризма, община Пловдив и неправителствени организации – SOS Детски селища България, "Джуниър Ачийвмънт", България и др. Последно бе ангажиран като директор "Корпоративни комуникации" на TBI Bank за България и Румъния и директор „Маркетинг и комуникации“ на фондация "Пловдив 2019".

Той има магистърска степен по хуманитарни науки и притежава редица сертификати по маркетингови комуникации и управление на екипи.