Къщата се отличава с красиви орнаменти

На 24 години Камила Кабейо е звезда от световна величина, чието творчество е много харесвано от любителите на латиномузиката. Преди дни певицата и автор на песни продаде дома си в Холивуд Хилс, в който живя през последните две години с любимия си, канадския изпълнител Шон Мендес. Двамата вече разделиха, но обявиха, че остават много добри приятели. И Камила реши да се освободи от любовното гнездо, като през ноември 2021-а го обяви за продажба срещу 3,95 милиона долара. После обаче вдигна цената и в крайна сметка сделката се реализира срещу 4,3 милиона долара.


Имотът е разположен на приятно и закътано място на Сънсет стрип, осигуряващо уединение, включително чрез солидната си ограда.
Къщата е с площ от 333 кв. метра и в нея има четири спални и четири бани. Още от пръв поглед става ясно, че и архитектурата, и интериорът са подчинени на средиземноморския стил, което обяснява и защо родената в Хавана Кабейо е предпочела имота.

снимки Neue Focus, предоставени на "Идеален дом" от TopTenRealEstateDeals
снимки Neue Focus, предоставени на "Идеален дом" от TopTenRealEstateDeals
Красива порта от ковано желязо и още много подобни елементи посрещат в различни кътчета на дома. С характерен чар се отличава и откритата площ, която не е особено голяма, но е напълно достатъчна за приятно изкарване на свободното време. Малък басейн със солена вода, ярки плочки, грил и камина на открито са част от специфичния дух на дома. Връзката вътре-вън е изключително органична, благодарение на щедрите френски врати.

Всичко в тази двуетажна къща е посветено на това отдихът да е пълноценен и с много възможности. Затова не е изненадващо, че разполага с три места за хранене - трапезарии навън и вътре, както и обширен остров в голямата кухня, на който има и бар плот.

Арки и ярки цветове и принтове, както и естествено дърво придават изключителен характер на този дом, в който като контраст основната спалня е решена в спокойни земни тонове. Тя на практика представлява отделен апартамент, в който има и камина.

Удобствата на дома включват още перално помещение и закрит гараж за две коли. Къщата ще е рай за новия собственик, ако той също е музикант, защото разполага с напълно оборудвано звукозаписно студио.

Холивуд Хилс е място, обичано от много звезди, защото осигуряват лесен достъп до много от студиата на филмовата индустрия. В района живеят или са живели популярни лица, като Кейти Пери, Бен Афлек, Кевин Костнър, Джъстин Тимбърлейк, Бритни Спиърс и др.
Звездата на Камила Кабейо изгря през 2016 година, когато участва в американското издание на The X Factor.