Ето, че Коледа отново е на прага ни! Светлият и топъл празник, който сгрява сърцата ни в студеното време, като събира цялото семейство на едно място!

Идва времето на подаръците и на всеки му се иска да подари нещо красиво и оригинално. Тази година InfraHEAT предлага уникални отоплителни бижута, които ще разкрасят всеки дом.

Специалната Коледна селекция от отоплителни панели представя най-луксозната серия отоплителни панели - картини върху стъкло, на преференциални цени.

Лимитираната серия е представена от различни стилни изображения. Те са изрисувани директно върху стъклената повърхност чрез иновативна технология, използваща мастила със сребърни наночастици. Картините са дизайнерски, проектирани, така че изображението е частично поставено върху стъклото, създавайки усещане за дълбочина. Едно наистина невероятно предложение за всеки, който иска да подари топлина и уют.

Доставката на панелите е безплатна в цялата страна.

Количествата са ограничени!

Ето ги и част от предложенията:

Отоплителен панел 600W - картина върху черно стъкло "Невинност"

Отоплителен панел 600W - картина върху бяло стъкло "Маргаритка"

Отопоплителен панел 600W - картина върху черно стъкло "Орхидея"

Отоплителен панел 600W - картина върху бяло стъкло "Лалета"

Отоплителен панел 600W - Картина върху черно стъкло "Лале"

 

Отоплителен панел 600W - картина върху бяло стъкло "Бонзай"

И още!

Пестим енергия ООД е изключителен представител за България на инфрачервените отоплителни панели InfraHEAT.

Фирмата работи в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията. Предлага качествени инфрачервени отоплителни уреди както за дома, така и за промишлеността. Разполага със специалисти с дългогодишен опит и е официален представител на водещи Европейски компании за България.

Всички продукти на фирмата можете да разгледате на сайтa: www.PestimEnergia.bg/shop