“ОЗК-Застраховане” е получила голямото отличие на застрахователния пазар в България за “Най-динамично развиващо се дружество”. Призът е в рамките на 12-о издание на престижната класация “Застраховател на годината”.

Отличията в шестте категории бяха определени от експертно жури по предварително определени обективни публични критерии. Специални гости на церемонията по връчване на наградите на 28 май бяха Бойко Атанасов - председател на Комисията за финансов надзор, и Илиана Христова - зам.-председател на КФН, ръководещ управление "Застрахователен надзор".

„Благодаря на организаторите на събитието, както и на цялата застрахователна общност за това голямо отличие. Благодаря и на целия екип на ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД. Това е голямо признание за нашия дългогодишен труд.“ Това заяви доц. д-р Александър Личев, изпълнителен директор на ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД по време на церемонията. С това отличие компанията потвърждавала лидерската си позиция като един от водещите застрахователи в България и отбелязала една изключително силна годинаПез това време получила признанието на застрахователния бранш и извоювала първо място като най-динамично развиващото се дружество.