С поредица от жлъчни туитове зам-шефът на "Има такъв народ" Тошко Йорданов атакува служебните министри Асен Василев и Кирил Петков.

"Сиела не предава сорс кода от машините за гласуване на ЦИК. Роди се предложение Асен Василев да го открадне и да го даде на ЦИК", написа Йорданов по адрес на Василев. Така той припомня обвиненията, отправени от ИТН към служебния министър на финансите за кражба на интелектуална собственост.

 "Някой нещо за правопис ще каже ли?", е пък туит по адрес на Кирил Петков.

Във фейсбук група, озаглавена “Кирил Петков за Министър-Председател на Република България”, вече членува настоящият служебен министър на икономиката Кирил Петков. За това съобщи едни от администраторите с профил Zlatka Koleva:

"Служебният министър на икономиката Кирил Петков стана член на фейсбук група, която го иска за министър-председател и благодари на членовете й за подкрепата".

Той се е присъединил снощи, а публикацията му вече е харесана от над 10 хиляди души.

Вчера (25 август) служебният министър написа към членовете на групата:

"Приятели, здравейте, Искам да Ви благодаря за цялата подкрепа в тази група. Много е приятно да усещаш, че много хора оценяват работата ти и независимо от десетките жълти статии на ден тези хора са зад теб и те подкрепят. Промяната е започнала и няма връщане назад! Тази промяна е отборна задача и заедно с Асен Василев сме много мотивирани да ускорим тази промяна. Реално Вашата подкрепа е важна за нас, защото чувстваме, че отборът ни става все по-голям със всеки изминал ден. Благодаря!"     

Именно този пост цитира в туитър Тошко Йорданов и пита "Някой нещо за правопис ще каже ли?