В събота с музика и много игри с награди бе открит ски сезонът в курортен комплекс Мальовица

От курорта обявиха, че до края на коледните празници ще действат по-ниски цени за всички ски карти, като съобщиха, че това е техният подарък за гостите по случай откриването на сезона.

До 2 януари в часовете от 18,30 до 21,30 всеки ден ще се организира и нощно каране, което също е на преференциални цени. Ски зоната работи всеки ден от 8,30 до 16,30.

„Вече от няколко дни гостите на курортен комплекс Мальовица се наслаждават на прекрасни спускания под звездите! Благодарение на изцяло новото осветление, което поставихме на пистите Ръждавица, Улея и Стената, както и по трасето на Голямата паничка и Котвата, практикуването на зимни спортове е напълно безопасно!“ каза Янко Аврамов от курортен комплекс Мальовица.

Янко Аврамов сподели, че много гости на курорта споделят лично и чрез социалните мрежи положителното си впечатление от нововъведенията, които са реализирани преди началото на ски сезона. Освен изцяло ново осветление, за улеснение и удобство на гостите е поставена гумена ски лента. Съоръжението свързва емблематичната Меча поляна, която среща всички писти и е начало на популярни планински маршрути, с едноименния хотел в близост. Обособен е специален учебен плац в близост до пистите, а от курорта обещават скоро да монтират специален Карусел, на който да играят най-малките.

През последните 2 години тотален ремонт претърпя и едноименния хотел Мальовица, който се намира до пистите. Последните нововъведения са изцяло обновено крило, новоизграден спа център, както и по-уютен ресторант със заявка за още по-добри специалитети.

Въпреки всички инвестиции, Мальовица си остава курорт с едни от най-добрите условия за зимни спортове, както и с изгодни ски карти в сравнение с големите курорти. За сравнение еднодневна ски карта в Боровец струва 75 лева, а на Мальовица е 40 лева без намаленията.

„Очакваме Ви горе за нови зимни приключения!“ каза Янко Аврамов.