Как избира какво да сложи на масата на своето семейство един от най-успешните производители на хранители продукти в България? Вижте какви са препоръките на Димитър Маджаров!
Попитахме Димитър Маджаров за празничната трапеза
Димитър Маджаров е на пазара с хранителни продукти от 1991 година, а с производство семейството му се занимава от 1994 г. Той е един от хората, които имат най-обективен поглед върху търсенето на пазара и нагласата на българския потребител.
Опитът на бизнесмена показва, че в края на годината значително се повишава търсенето на добрите български продукти. Стремежът на всяко семейство е да предложи на трапезата качествена храна, да си подари най-доброто в споделените моменти и да поглези гостите си.
Неслучайно именно тогава във фирмата на Димитър Маджаров обемът на поръчките се увеличава – компанията е известна със своите натурални продукти от чисто месо и мляко. Те са с отличен вкус и безупречно качество.
Кои са 5-те задължителни продукти за всяка българска трапеза?
Празници или не, семейните вечери са изпълнени с настроение, много смях и доза магия. Без какво обаче не можем на масата:
- Сирене
Използва се в салати, разядки, предястия, закуски, вечери… Класическото бяло саламурено сирене е обичано от малки и големи и е един от продуктите, които намират място на семейната трапеза по време на всяко хранене през деня.
- Кисело мляко
То има незаменима роля за българското семейство. Киселото мляко е един от първите продукти, с които се захранват бебетата, когато преминават към обща храна, а редовната му консумация е препоръчителна през всички възрасти, заради безценния принос за храносмилането и за здравината на костната система.
- Луканка
Всеки българин я обича. Тя е вкусно и неустоимо мезе, без което празничната софра на семейството изглежда незавършена.
- Кашкавал
Родният кашкавал по нищо не отстъпва на популярните френски и италиански сирена и намира заслужено място в традиционното меню.
- Чисто месо
Месните ястия са неотменна част от празничната трапеза за българските семейства. Важно е месото, което купувате, да е чисто, крехко и свежо.
Защо трябва да избираме винаги с внимание качествената храна?
От храната, която консумираме, нашият организъм извлича веществата, които използва, за изграждането и регенерацията на клетките. Благодарение на нея нашите мускули черпят енергия, костите се заздравяват, мозъкът се храни, имунитетът се засилва и предпазва от вируси.
Затова е важно да сме убедени, че продуктите, които купуваме за семейството си, са наистина добри.
За Димитър Маджаров производството на качествена храна е кауза. Използват се стари, утвърдени по държавния стандарт технологии, залага се на чистите суровини, не се използват изкуствени консерванти.
Мотото на Димитър Маджаров и съпругата му е просто: „Ако ще е млечен продукт, да е от мляко, ако ще е месен, да е от месо“. Всеки от продуктите, които произвеждат, е такъв, какъвто биха искали да бъде за тяхната собствена семейна софра. И потребителите оценяват усилията. Марката е сред най-харесваните и високо оценявани български хранителни брандове.