Технологичните иновации и дигитализацията променят не само света, в който живеем, но и начина, по който правим бизнес. Следващата голяма промяна в e-commerce индустрията се нарича NEXT BASKET - иновативна 360-градусова платформа за стартиране и скалиране на онлайн бизнес с над 250 функционалности.

Какво представлява NEXT BASKET, защо заслужава вниманието ви и каква е българската следа в платформата? Разказваме в следващите редове!

Трябва ви само продукт - за останалото се грижат експертите

Основният замисъл на NEXT BASKET е да предложи модел “всичко в едно” за успешна онлайн търговия от нулата. От потребителите не се изисква да имат предварителен опит, специализирани познания или маркетингова експертиза - достатъчно е да предоставите продуктите си в склада на компанията и да започнете да събирате печалбите си.

Основната услуга на NEXT BASKET е пълно обслужване на онлайн бизнес - със складиране, управление на складови наличности, организиране на доставки и обслужване на клиенти, изготвяне и оптимизация на онлайн магазин. Това е възможно благодарение на екосистемата от тесни специалисти, които ще работят за вашите продажби - уеб дизайнери, маркетолози, фотографи, копирайтъри, SEO специалисти и мениджъри.

В този сценарий, платформата таксува бизнеса с фиксиран процент от печалбата - устойчив модел, при който интересът на партньорите е взаимен и се измерва във финансови резултати.

Можете да адаптирате платформата към своите бизнеснужди

Освен пълно бизнес и e-commerce обслужване, NEXT BASKET предлага и гъвкаваSaaSуслуга, подходяща за търговци с повече опит. Изграждането на собствен онлайн магазин в платформата е бързо, лесно и бюджетно, а менажирането му може да остане изцяло във вашите ръце. За целта просто заплащате месечен абонамент с избран вид и брой услуги - след което обгрижвате бизнеса си самостоятелно и независимо.

Онлайн магазините в NEXT BASKET са оптимизирани за скорост, функционалност и потребителско изживяване. В тях можете да използвате над 70 интеграции с външни приложения, както и да добавите в пакета си над 75 безплатни и платени услуги, предоставени от екипа на компанията.

Българския подпис върху световната иновация

NEXT BASKET е нидерландска компания, която избира да работи с екип от български софтуерни инженери, за да реализира мащабния си проект на световно ниво. Резултатът е екип от 24 български програмисти създава първата по рода си европейска платформа тип “всичко в едно” за онлайн търговия, в която откриваме:

  • Иновативна микросървис технология за гъвкав растеж;
  • ERP и складова фулфилмънт система за мониторинг и планиране на ресурсите;
  • Machine Learning за автоматизиране на процесите;
  • Висококачествен софтуерен превод за опериране на сайта в 28 държави;
  • Вградена оптимизация за 98% пърформанс и зареждане под 1 секунда;
  • Функционалности за маркетплейс и омниканална търговия;
  • Отлично ниво на киберзащита за бизнеса и потребителите.

Така създадения там амбициозен проект дава заявки за тотална промяна в начина за стартиране на онлайн бизнес в следващите години. Нещо повече - заявките са без оглед на размера на бизнеса, вида на нишата и досегашния опит на собствениците и мениджърите.

Пилотната версия на NEXT BASKET очакваме в началото на 2023, като много европейски бизнес и вече разработват своите магазини в платформата. Заявките за оферти са отворени, а хоризонтите - по-широки, отколкото когато и да било. За нас остава да следим развитието на екосистемата и да се гордеем с начина, по който българските IT таланти променят световната сцена на електронната търговия.