А1 България стартира нова игра, насочена към клиентите с регистрация в мобилното приложение или уеб портала „Моят А1“.

За да се включат, потребителите трябва да влязат през регистрацията си и да „завъртят“ колелото на късмета, за да получат бонус пакет. Сред наградите са неограничени национални минути; мегабайти на максимална скорост и други. Моментните награди са с 24-часова валидност. След изтичането ѝ потребителите ще имат възможност да играят нов бонус.

Втората стъпка е да изберат съществуваща А1 услуга и да се регистрират, за да пробват късмета си за смартфон или лек автомобил. След първоначалната регистрация за предметна награда може да се участва всеки ден и това повишава шанса при тегленето на голямата печалба – луксозен автомобил.

За повече информация клиентите могат да следят новините през приложението My A1 и уеб портала „Моят A1“ на a1.bg. Играта е валидна до октомври,

С нея компанията цели да стимулира потребителите да се възползват от предимствата на платформата „Моят А1“, която дава възможност за управление на услугите, плащане на сметки и преглед на детайлна информация бързо и лесно 24 часа в денонощието през компютър или смартфон.