Пет хотела с близо 2000 стаи, разположени в Слънчев бряг и Обзор, стават част от световната верига "Хаят".

След съществено обновление, през 2023 г. и 2024 г. all-inclusive хотелите, управлявани от "Тера Тур Сервиз" ЕООД, ще отворят врати под брандовете Secrets Resorts & Spa, Dreams Resorts & Spa, Breathless Resorts & Spa и Alua Hotels & Resorts. Добавянето на петте крайбрежни курорта представлявала поредния важен етап в глобалната експанзия на бранда "Хаят", а брандът Inclusive Collection влиза в трета европейска страна след Испания и Гърция.

„Планираното привличане на тези нови хотели затвърждава бързото развитие на нашите брандове в европейските дестинации. Те ще представят по подходящ начин нашите брандове в дестинация, която бързо набира популярност сред туристите от ключови пазари като Обединеното кралство, Германия и Чехия.“, каза Хайме де ла Мата, старши вицепрезидент по развитието. 

След реновация четири от хотелите ще бъдат отворени под новите брандове през лятото на 2023 г., а петият се очаква да отвори врати през 2024 г.

Това са:

Secrets Sunny Beach Resort & Spa – разположен в Слънчев бряг на границата със Свети Влас, след ребрандиране и проект за обновяване ще продължи да посреща, както и досега, само гости, навършили 18 години (adults only) в своите 335 стаи.

Dreams Sunny Beach Resort & Spa е в непосредствена близост до Secrets Sunny Beach Resort & Spa, хотелът разполага с 597 стаи и ще се погрижи за семейния сегмент от висок клас.

Alua Resort Helios Bay предлага 318 стаи в идеална среда за семейства, двойки и групи, търсещи ваканция в спокойна и ексклузивна атмосфера на първа линия на плажа в Обзор.

Alua Sun Helios Beach и на морския бряг в Обзор, ще предлага първокласен ол инклузив продукт и превъзходни съоръжения на открито..

Breathless Resort & Spa е в центъра на Слънчев бряг, хотелът разполага с 395 стаи и ще отвори врати след внушителен проект за обновяване, който се очаква да приключи през 2024 г.

„Развълнувани сме, че успяхме да привлечем брандовете от Inclusive Collection на Hyatt в България и така да затвърдим Българското Черноморие като привлекателна ваканционна дестинация с непрекъснато нарастваща популярност. С това партньорство ще можем да представим най-високото качество на all-inclusive продуктa на взискателните български и чуждестранни гости. Радваме се, че работим с опитен и иновативен партньор, който ще ни помогне да развием още нашите хотели в страната“, каза Лъчезар Тодоров -  изпълнителен директор на "Тера Тур Сервиз" ЕООД.

Българската компания и "Хаят" си сътрудничат от откриването на Hyatt Regency Sofia през 2020 г.. Сега имаме удоволствието да работим с тях по ре-брандирането на тези пет знакови черноморски хотела и така да предоставим колекцията Inclusive на досегашните гости, членовете на World of Hyatt и новите потребители, каза Такуя Аояма, вицепрезидент по развитието в Hyatt.