На 12 - ти октомври SERP Conf. се завръща, за да събере SEO общността за поредна година

Конференцията се провежда за трета поредна година, втора присъствена и ще събере под един покрив и на една сцена топ SEO български и световни експерти.

SERP Conf. 2022,  първата присъствена SEO конференция от много години насам показа, че SEO общността в България има нужда от място, на което да се събира, да обменя идеи и знания и да бъде в крак с най-новите тенденции.

Отзвукът от SERP Conf. 2022 още не е отшумял, а SERP Conf. 2023 обещава да бъде още по-вълнуваща, полезна, практически насочена, по-мащабна и най-вече запомняща се конференция.

SERP Conf. 2023 ще се проведе под надслов “SEO практики без ограничения” и на събитието ще присъстват световно признати лектори.

Защо да посетите SERP Conf. 2023?

SEO е една от най-бързо променящите се области. На конференцията ще имате възможност да “сверите” часовника си и да бъдете в крак с текущите и предстоящите тенденции.

Ще имате възможност да разберете и какво крие бъдещето от водещи български и световни експерти в областта на SEO.

Освен това можете:

  • Да установите нови контакти, да откриете съмишленици и да създадете партньорства: SERP Conf. е мястото, на което можете да срещнете специалисти с подобно мислене, с които да обмените идеи и практики,  които да ви бъдат полезни.

  • Да покажете своя опит: Ако не сте напълно начинаещи, SEO конференцията ви предоставя невероятна възможност да откриете нови партньори, клиенти и инвеститори.

  • Да си “откраднете” от практическия опит на лекторите: Да сте в крак с тенденциите в SEO понякога не е достатъчно, за да можете да предоставите наистина работещи решения. 

Практическият опит, който лекторите на SERP Conf. ще ви споделят ще ви бъде от огромна полза.

Кои експерти ще ви направят съпричастни с всичко, случващо се в света на SEO?

Вече ви споделихме, че SERP Conf. 2023 ще бъде още по-вълнуваща и незабравима, нали?

Е, подгответе се, защото тазгодишните лектори имат толкова много успешни проекти зад себе си, че е невъзможно да бъдат изброени.

И всички те ще присъстват на сцената на SERP Conf. 2023, за да ви споделят както тайната на своите успехи, така и да ви разкрият какво предстои да се случи в света на SEO.

За пръв път на предстоящата конференция на една сцена ще се съберат водещи родни специалисти и утвърдени експерти, които са добре познати на цялата световна SEO общност.

Част от  имената, с които ще имате възможност да се запознаете са:

  • Корай Гюбюр - Основател на  Holistic SEO & Digital, Корай Гюбюр е един от водещите експерти и SEO практици в световен мащаб. 

Фокусиран е както върху Data Science, Machine Learning, Web разработка, Entity - базирани контекстуални търсения, така и върху решения, свързани с репутационния мениджмънт, брандинга, семантичното съдържание и маркетинга.

  • Джудит Луис - Основател на DeCabbit Consultancy. Джудит е известна международна водеща на събития, писател, блогър и консултант.

    Тя води SEO лекции и обучения по целия свят за SEO, стратегии за съдържание и изграждане на връзки, и е призната от колегите си като една от най-влиятелните личности в британската цифрова индустрия.

  • Крейг Кембъл - SEO Trainer & Consultant в Craig Campbell Company. Кембъл е в SEO индустрията близо 20 години, като започва като фрийлансър, след което създава собствена агенция, фокусирана върху обучението и партньорския маркетинг.

Той е лектор на едни от най-големите конференции, провеждани по цял свят и е известен със своя откровен подход към SEO.

  • Христина (Тина) Мангелова - Head of SEO & Content Marketing в Growth Skills. ина е SEO специалист с демонстриран опит в стимулирането на органичния растеж на компании в бързо развиващия се технологичен свят на Ню Йорк, както като вътрешен мениджър на проекти, така и като външен консултант.

  • Петър Николов - CEO на Mobilio. Петър е един от най-добрите експерти в областта на мобилните разработки и десктоп приложенията за платформи като Apple.

  • Олеся Коробка - CEO & Head of SEO на Fajela. Олеся е SEO предприемач с опит в медийната реклама. Тя силно предпочита практични дейности, които ще доведат до повече потенциални клиенти, продажби или други измерими резултати за бизнеса.

  • Димитър Димитров - Основател и CEO на Inbound.BG. Димитър Димитров има близо 15 години опит в  SEO индустрията. 

Той е сертифициран експерт Google Analytics & Ads, Facebook маркетинг консултант и съосновател на Българската асоциация за дигитален маркетинг.

И това са само част от лекторите, които ще имате възможност да чуете на живо на 12-ти октомври. Изненадите предстоят!

За какво ще си говорим?

Напредъкът на алгоритъма на Google, както и все по-бързото навлизане на  AI фундаментално променят правилата на SEO.

Затова и фокусът на конференцията ще бъде насочен към най-големите и най-засягащите SEO промени.

Лекциите на SERP Conf. 2023 ще бъдат разделени в 5 панела, които ще засегнат няколко важни аспекта от SEO:

  • Technical SEO

  • eCommerce SEO

  • AI & SEO

  • Python & SEO

  • Future of SEO

За организаторите и домакините на събитието

Организатор и на тазгодишната конференция ще бъде SEO агенция Serpact с домакини:

  • Никола Минков (СЕО на Serpact, SERP Conf. & SERP Acad.)

  • Лариса Иванова (Project Owner - SERP Conf.)

  • Борислав Арапчев (Project Ambassador - SERP Conf.)

  • Доника Митева (Маркетинг експерт в Serpact, SERP Conf. и SERP Acad.)

  • Дидо Григоров (Project Ambassador - SERP Conf.)

За партньорите на конференцията

За да подкрепят SEO общността и за да направят  събитието още по-незабравимо и вълнуващо, спонсори на SERP Conf. 2023 ще бъдат редица бизнеси, медии и не на последно място организации и университети.

Сред официалните партньори на SERP Conf. 2023 са:

  • Българската Е - комерс Асоциация (БЕА) - Сдружението с нестопанска цел работи в посока обединяване на фирмите, които развиват електронна търговия у нас.

  • Софийски университет “Св. Климент Охридски” - Най-старото висше училище в България подава ръка на SERP Conf. 2023, защото преподавателите вярват, че бъдещето на света е в технологиите.

  • IndIT BlackHat - Тази година в партньорство със SERP Conf. влиза и IndIT BlackHat. На 12 октомври SEO обществото ще има възможността да се обедини като посети две събития - SEO конференция SERP Conf. и вечерното нетуъркинг парти на IndIT.

Искате ли да се учите от SEO професионалисти? Искате ли да научите какви промени предстоят и да се запознаете с успешни SEO практики от практици, а не от теоретици?

С удоволствие ви каним да станете част от третата поред и втора присъствена SEO конференция SERP Conf. 2023.

Побързайте и закупете своя Early Bird билет сега, защото местата са ограничени.

Билетът включва пълен достъп до събитието, участие във всички лекторски панели, нетуъркинг и леко хапване и напитки през почивките.

А първите 150 от вас, които запазят своето място на SERP Conf. 2023, като допълнителен бонус ще получат безплатен пропуск за нетуъркинг партито на IndIT, което ще се проведе вечерта след края на конференцията.

Заповядайте! Мястото на срещата е добре познато - Inter Expo Center (Интер Експо Център) - София. 

Датата е 12.10.2023, а целта е една и тя се нарича “SEO практики без ограничения”.