Изцяло новият модел Fiat 600 направи своя дебют първо като изцяло електрическа версия. Очаква се италианският автомобил, който се произвежда в Полша, да бъде пуснат следващата година и като плъгин хибрид, както и като изцяло бензинова модификация.

Декларираният пробег на Fiat 600е, осигурен от 54 kWh батерия, надхвърля 400 км в комбинирания цикъл WLTP и  цели 600 км при двежине в града при едно зареждане на батериите. Възприемайки техническата основа на Jeep Avenger, двигателят е добре познат със своите 156 конски сили и 260 Nm максимален въртящ момент, достатъчни за спринт от 0 до 100 км/ч за 9 секунди. Колата има три режима на шофиране: Eco, Normal и Sport.

Електрическият Fiat 600 разполага с адаптивен круиз контрол (ACC), Intelligent Speed ​​​​Assist, който разпознава и записва ограниченията на скоростта, като предупреждава, ако са нарушени, както и системата за откриване на мъртва точка. Тя разчита на ултразвукови сензори, за да сигнализира за наличието на всякакви препятствия, посредством предупредителни светлини на страничните огледала.