И тази година ще можете да се вдъхновите от водещи умове в дигиталната индустрия на 29.11. под наслова „Optimising Intellect“

Присъединете се към водещото събитие на IAB - IAB Digital Day 2023!, за да получите прозрения от изключителни лидери на мисълта и да бъдете в крак  с тенденциите на непрекъснато развиващия се дигитален пейзаж. Същността на тазгодишната тема се основава на сливането на границите на технологията, творчеството и човешкия потенциал, които трансформират света ни. IAB Digital Day надхвърля традиционните си корени в дигиталния маркетинг и изследва бъдещето на области като социалните ефекти, клиентското преживяване, сътрудничеството и образованието в дигиталната сфера. Вдъхновяващите лектори ще стимулират интелекта ни с идеи, които ще водят промяната през следващото десетилетие.

 Вижте пълната програма и осигурете своите билети ТУК. Само до 20 ноември се възползвайте от специални пакетни цени за билети. Конференцията ще се излъчва и онлайн.

 Тази година събитието също така предлага уникална възможност да се потопите дълбоко и да придобиете безценни умения в рамките на два практически уъркшопа с двама от лекторите на 30 ноември: “CX & EX for Total brand Experience” с David Hicks и “Brand Pyramid & Brand Purpose” с Tom Hidvegi. Повече детайли за тях ще откриете в линковете.

 Форумът се провежда с официалното партньорство на Банка ДСК, А1, Кока-Кола, Нестле България, Publish 360, Суперхостинг, Storytel, Престиж и хотел Експо.

24chasa.bg е медиен партньор на събитието.