Дами, какво ще кажете за белия панталон? Имате ли го в гардероба си и възползвате ли се от потенциала му да раздвижи вашите летни и пролетни визии? Елегантен и винаги актуален, той е наистина добро предложение за всяка жена, която иска да изглежда добре и красиво. Ето как да го носите.

Създавайте супер женствени и шикозни визии бързо и лесно

Вместо джинсите, облечете бял панталон. Той се стилизира супер лесно с любими дрехи от гардероба ви, а стои толкова добре. Изберете модел с добра кройка и ръбове в предната част и разширяващи се крачоли и комбинирайте с изчистен бял тишърт на любим дизайнер като https://answear.bg/m/guess. Добавете черен колан, хубав часовник и минималистични бижута, плюс чифт обувки в примерно, черно и бяло на ток. Готови сте както за офиса, така и за удобно ежедневие или бизнес срещи. За случаите, когато може да захладнее, просто се подгответе и с черно сако. Правият бял панталон можете да носите и с тъмен топ и блейзър, като добавите чифт сандали на висок ток плюс чанта в примерно, карамелено. Елегантният бял панталон комбинирайте и с бюстие в черно плюс сандали в същия вечен цвят. Това е визия, с която няма как да сбъркате. А какво ще кажете за бял костюм? Панталон с широки крачоли плюс оувърсайзд сако "на голо" са абсолютно култова визия, а и уголемените дрехи пак са на мода. Облечете се в светла елегантност, която веднага ще ви открои от масата. Комбинирайте белия панталон с разширяващи се крачоли и с бял кроп топ. Панталонът с висока талия съчетайте с женствен топ по тялото в същия цвят. Вместо бяло, опитайте екрю. Елегантен модел панталон съчетайте и с уейсткоут елече за наистина страхотна визия. За по-приглушено излъчване, заложете на свободен бял панталон, класическа бяла риза, червен колан, черна чанта и небрежно наметнат на раменете ви пуловер също в черно. Черният потник идеално отива на бял панталон с висока талия плюс бижута в златисто за абсолютно безкомпромисна класа.

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Лежерни аутфити с бял панталон

Освен по-елегантни решения, с белия панталон можете да създавате и спокойни и удобни визии за всеки ден. Опитайте широк модел бял панталон със свободна бяла ленена риза. Добавете черни сандали и чанта плюс бейзболна шапка в ярък цвят. Панталон с широки крачоли съчетайте с бял потник по тялото и черни очила. Модел със странични джобове комбинирайте със спортен черен топ, жилетка в черно и бяло и обувки в същата комбинация от цветове. Ако обичате закачливите визии и имате елегантна фигура, изберете провокативен черен топ със завързване в предната част и така модерните прозрачни части плюс карго бял панталон и високи сандали и мини чанта. Ленен бял панталон с връзки в горната част съчетайте с бял потник със спортна визия и чехли или пък светло сив потник или тишърт плюс риза от деним. Ако искате и елегантност, и лежерност в едно, изберете минималистичен бял свободен панталон с ластик в горната част плюс изчистен черен топ без ръкави, плюс дискретни бижута и любимите ви черни слънчеви очила. Получавате визия подходяща за много поводи и топлото време.

Открийте белите панталони, които сякаш са създадени да подчертаят извивките и предимствата на фигурата ви, комбинирайте с любими топове, сака, жилетки, пуловери, обувки и аксесоари и празнувайте топлото време с тази абсолютно шикозна и елегантна дреха, която всяка дама заслужава да има в своя моден арсенал.