Кратка прогноза за поне три неща, които си заслужава да направите
до 30-и септември

В тази прогноза няма минимални температури. Тя е изцяло слънчева, без слаб до умерен вятър. Облачността ще бъде несъществуващо явление, таксите също.
Да, знаем, че в прогнозата за времето няма такси. И в нашата няма.

Защото това лято Райфайзенбанк дава възможност за теглене на всички банкомати без такса. Също така отпадат и таксите за издаване на кредитни карти РайКАРТ Фикс и тази за обслужване за първата година за Виза Класик.

Необходимо е просто да подадете искане за кредитна карта РайКАРТ Фикс или Виза Класик от 1 юли 2016 до 31 август 2016, за да теглите с новите си карти без такса до 30 септември 2016 на всички банкомати както в страната, така и в чужбина.

С такава прогноза се сещаме за поне три неща, които си заслужава да направите до края на септември:

Море, море и пак море!

Надали ще изненадаме някой с първото ни предложение. Лятото не е лято без море. Плувайте, трупайте здравословен тен, ловете риба или пък я похапвайте лежерно с халба бира в най-близкото крайморско капанче. По-амбициозните пък могат да пробват с уроци по гмуркане или пък с посещение на първия в България подводен параклис. Защо не?

Road trip с приятели

Какво ще кажете в абсолютно неизвестна посока? България не е толкова малка, а когато сте с приятели, пътят е широк и дълъг, а импровизациите са най-интересни. А и има хиляди причини пътуването с кола да е вълнуващо и приключенско – пееш с цяло гърло на любимата си музика, не подминаваш нищо интересно, за което си струва да спреш и да запечаташ в селфи. А понякога пътят води и до места, до които не се движат автобуси и влакове, а си заслужава да им се насладиш.

Ах, тези фестивали!

Какво по-хубаво от фестивалите? Летните фестивали. Особено за меломаните. Европа изобилства от музикални събития, а август-септември определено е периодът на силните фестивали. Страни като Белгия, Унгария, Румъния, Франция и Германия са само няколко от добрите фестивални дестинации.

И под нашето жарко слънце има по нещо за всеки вкус, което си струва да бъде посетено – за феновете на електронната музика, за ценителите на джаза и почитателите на ambient-а.

Независимо какъв е изборът ви за лятно разпускане, ще ви трябват: слънчеви очила и лятно безгрижие, защото прогнозата е вече ясна – слънчево, без такси.