Новият "Практикер" в Пловдив е най-хубавият от всички обновени наши хипермаркети в страната. Това заяви председателят на съвета на директорите на "Видеолукс Холдинг" Тодор Белчев при откриването на магазина, който се намира на бул. "Кукленско шосе" щ13.

"Фактът, че българска компания вложи толкова милиони в Пловдив, е висока оценка за града. Много умно измислена и реализирана по най-добрия начин инвестиция", каза кметът инж. Иван Тотев.

"Практикер" се помещава в просторна сграда, с модерен облик и концепция. Простира се на близо 9000 кв. м площ, а търговската зала е на повече от 6000 кв.метра. Новата подредба и организация в хипермаркета помагат на потребителите бързо и лесно да открият търсената от тях стока. На достъпни цени те ще могат да избират от разширен асортимент от над 40 000 продукта на водещи световни и български производители. Клиентите на новия "Практикер" могат да се възползват от разнообразни услуги като застроховка "Удължена гаранция" на продуктите, 3D проектиране на бани, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и безплатен паркинг с над 210 места. За доброто обслужване и консултация на клиентите ще се грижат над 90 служители.

Специално за откриването си новият "Практикер" в Пловдив предлага невероятни промоционални оферти като акумулаторна бормашина "Bosch" за 79 лв., интериорна врата с каса - 79 лева, моноблок "Видима" - 99 лв., акумулатори "Bosch" серия S3 - 79 лв. и още над 250 изключителни предложения. За периода на промоцията се осигурява безплатен транспорт в рамките на града, а за избрани продукти и изплащане на вноски без оскъпяване.