"Инвестбанк" стартира новия си уеб сайт, проектиран в съответствие с корпоративния стил на финансовата институция. Обновлението на сайта представлява етап от динамичния растеж на Банката и развитието на банковото обслужване, с цел създаване на максимално удобство за нейните клиенти.

На адрес www.ibank.bg посетителите могат да се запознаят с новата структура и дизайн на страниците, които съчетават модерна визия и разширени функционалности. За всяка целева група – физически лица, малък и среден бизнес, корпоративни клиенти, е разработена портална страница. Посетителите могат да получат бърз достъп до търсената информация чрез интерактивната карта с клоновата мрежа и АТМ локатор и полезните документи, обособени за улеснение в отделен раздел. Изцяло обновена е мобилната версия, двуезична като целия сайт – на български и английски език. Началната страница предлага връзка към системата за електронно банкиране на "Инвестбанк", която осигурява на клиентите достъп до техните сметки от всяка точка на света и им позволява да получават информация и извършват транзакции. Сайтът предоставя достъп до блога на Банката и страницата й в социалната мрежа Фейсбук.

На сайта е представен новият корпоративен слоган на "Инвестбанк" „Винаги до теб“, който носи послание за партньорско общуване с клиентите, готовност за подкрепа развитието на техния бизнес и грижа за индивидуалните им потребности чрез модерни финансови решения и качествено банково обслужване.