1. Насоченост на сайта efirbet.com

Сайтът е насочен към любителите на футбола и футболните залози. Тук може да намерите подробна информация за водещите и популярни букмейкъри в България. Ще намерите и известни стратегии и подходи за залагане. Не на последно място, ще имате възможност да получите подробни и обосновани прогнози за всеки кръг в големите първенства. Публикуват се и прогнози за по-популярните турнири като Шампионска Лига и Лига Европа. Общо взето, сайтът, може да бъде полезен наръчник, за всеки начинаещ или опитен човек в сферата на футбола и спортните залози. Изглежда, че към това се стремят и хората от Efirbet.com - да са полезни и да помагат с каквото могат на всеки, заинтересован от играта и тръпката.

2. Какво предлага (раздели от менютата, по няколко думи в кой раздел какво е включено - БЕЗ БУКМЕЙКЪРИТЕ, БЕЗ РЪКОВ. и Стратег.)

За да бъде по-лесно за всички, екипът на Efirbet, е изготвил няколко основни раздела, които в следващите редове ще опишем накратко:

- Прогнози

Това е може би най-интересният раздел. Тук може да намерите прогнози и информация за предстоящите и изминалите двубои в най-популярните първенства и турнири.

- Бонуси

Искате да разберете повече за бонусите при букмейкърите? Кой и какви бонуси предлага? Този раздел е специално създаден точно за това.

- Мобилни

Все повече хора вече се възползват и от мобилните възможности за залагане. Почти всички букмейкъри вече имат и мобилни версии за залози. Тук може и да видите някои от плюсовете и минусите на този тип залагане.

- Кеш-аут

Опцията кеш-аут добива все повече популярност. Запознайте се с нея и нейните възможности. Вижте и някои от букмейкърите, които я предлагат.

- Новини

Тук се публикуват интересни статии, новини и новости, свързани със залозите.

- За нас

В този раздел ще намерите повече информация за сайта, как се е родила идеята и кой стои зад всичко това.

3. Кои букмейкъри са включени в сайта efirbet.com

В сайта са включени водещите букмейкъри в световен мащаб, както и тези, които са достъпни от България. Може да намерите важна информация и подробности за всеки един от тях и да улесните избора си за букмейкър. Букмейкърите, които са включени, са: Efbet, Bet365, Betair и Bwin. Може да се запознаете по-обстойно с тях и да прецените кой е по-удачен за вас и вашите цели и залагания. Ще разберете и кой какви бонуси предоставя и как могат да бъдат използвани. Получавате информация и за видовете залози и коефициенти, които се предлагат, както и начин на депозиране и теглене на пари. Има включени и други полезни неща и опции, които предлага всеки един от тях. Постарали са се всичко да е подробно и добре описано, за да може да е от полза на всеки човек, имащ интерес в сферата на залаганията.

4. Няколко думи за прогнозите от efirbet.com

Прогнозите, които се предлагат, са основно за т.нар. топ 5 на първенствата. Става въпрос именно за Англия, Германия, Испания, Италия и Франция. Не се пропускат и по-популярните турнири, каквито са Шампионската лига и Лига Европа, мачове на националните отбори, Световно или Европейско първенство и т.н. Всяка седмица се избират по няколко мача от тези първенства или турнири и се стараят да се направи добре подредена и обоснована прогноза за избраните срещи, която да даде ясна представа за представянето на отборите, формата им, съставите и други интересни неща около тях. На базата на всичко изложено в превюто за определен мач, се формира дадената прогноза. Тук е мястото да подчертаем и това, че не се дават сигурни, уредени или друг подобен тип мачове, а просто се споделя мнение и виждане за дадената среща и не се ангажира никой с прогнозите . Всички прогнози и анализи се споделят и на фейсбук страницата на Efirbet, както и в страницата в платформата Гугъл плюс.

5. Насоки за начинаещите – полезни стратегии и ръководство

Има отреден и специален раздел за всеки начинаещ, който досега не се сблъсквал със света на букмейкърите и спортните залози. В него са се постарали да се помогне на всеки с полезни съвети и инструкции за залагане, избор на букмейкър, какво трябва да знаем за различните типове залози, съвети, термини, коефициенти, теглене, депозити и всичко, което е необходимо да се знае за залагането.

6. Как да се свържем с efirbet.com

С екипът може да се свържете по всяко време чрез формата за съобщения на сайта или чрез и-мейл адресът, публикуван на страницата. Друга форма за контакт е фейсбук страницата на Efirbet или акаунтите им в Twitter, Google plus и Pinterest. Екипът от своя страна ще се постарае да прочете и отговори подобаващо на всяко съобщение, запитване или идея. Така че, ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с Efirbet.