165 066 уникални посетители има през месец март сайтът www.bgfermer.bg,  сочат данните на  Gemius. 

Този резултат на електронното издание на вестниците "Български фермер" и "Хоби фермер" е най-високият постиган от старта му през 2009 г. досега. Реално това е най-големият сайт за агробизнес в България.

Ръстът в сравнение с февруари е 35,88%, а на годишна база – 63.20%.  За сравнение в категория „Земеделие“ ръстът на месечна база е 21,53%, а на годишна – 19,16%. 

120 262 са посетителите на www.bgfermer.bg, от компютър през март. 35 478 – от мобилен телефон и 18 497 от таблет.

 Всички вече могат да ползват и новия мобилен сайт на адрес http://m.bgfermer.bg.  Той се ползва много по-удобно от мобилни устройства и съдържа всички текстове, снимки, видео и т.н. от версията за компютър ()

www.bgfermer.bg е предпочитан по равно от мъже и жени, сочат данните  на  Gemius за март. 27% от аудиторията е с образователна степен магистър или доктор, 16% - с бакалавър или полувисше, 55% - със средно и 2% - с основно образование.

 Сайтът е специализиран за новини, анализи и коментари за земеделие и агробизнес, за развитието и проблемите на селските райони.

www.bgfermer.bg предлага актуална информация и полезни, практични съвети за малки и eдри земеделски производители. Информира за най-модерните технологии и практики в световното земеделие. Осигурява и публикува професионални отговори на въпроси, които читателите задават.

От началото на 2017 г. сайтът предлага и форум – своеобразна платформа, чрез която фермерите могат да обсъждат помежду си актуални теми и проблеми на агробизнеса. 

Виж тук информация за другите сайтове от групата на "Български фермер"