По време на извършването на последните дейности от реконструкцията на бул. „Шипченски проход” и бул. „Асен Йорданов” бяха констатирани отклонения в износващия пласт на асфалта. По искане на Столична община и строителния надзор на проекта „Пътища и съоръжения“ ЕАД незабавно предприе мерки и за своя сметка отстрани положената настилка в зоните на неравност и асфалтира повторно участъците от пътните платна. Компанията пое своята отговорност и в най-кратки срокове коригира несъответствията, съобщават от фирмата.

„Пътища и съоръжения“ ЕАД поднася своите извинения на всички граждани за причинените неудобства по време на ремонта.

Ние предоставяме на Столична община обект, който в момента напълно отговаря на изискванията към проекта и е изпълнен с необходимото качество. Ще извършим всички допълнително възложени дейности. Дружеството има капацитета да продължи изпълнението на оставащата част от договора.

Въпреки допуснатите пропуски по време на строителството конкретно на този обект „Пътища и съоръжения“ ЕАД декларира, че има ресурси за качествено изпълнение на пътни инфраструктурни обекти. Нашите екипи са доказали професионализма си в изграждането на редица обекти през годините, завършва съобщението на фирмата.