Royal Garden e разположен в най-атрактивния квартал на града до Гребната база

Лично кметът на Пловдив инж. Иван Тотев даде старт за строителството на модерен жилищен парк от премиум клас Royal Garden. Официалната първа копка на най-новия проект на „Галакси Инвестмънт Груп” беше направена в присъствието на много официални лица, сред които кметът на район „Западен“, представители на архитектурното бюро, строителната компания, клиенти на фирмата инвеститор.

„Нашата компания вярва в потенциала на Пловдив и поради тази причина ние инвестираме в проекти, които спомагат за развитието на града и облагородяването на неговата инфраструктура“, каза по време на официалното събитие управителят на „Галакси Инвестмънт Груп” Константин Бояджиев.

Превръщането на Пловдив във все по-предпочитана инвестиционна дестинация обуславя до голяма степен нуждата от изграждане на повече проекти, които да задоволят нарасналото търсене на жилищни имоти в града. Проекти, които да отговорят на нуждите на по-взискателните купувачи, ориентирани към висококачествени имоти. „Вярвам, че с Royal Garden ще отговорим именно на търсенето на качествени домове в Пловдив. За нас това е проект, в който комфортът е изведен на преден план“, допълни Бояджиев.

На работната площадка бе отслужен тържествен водосвет от отец Георги. Той благослови обекта с пожелание да се положат здрави основи, които да са база за щастлив живот, здраве и благоденствие на бъдещите новодомци.

„Royal Garden е проект на инвеститор с доказана репутация, който стои зад проекти, отговарящи на всички европейски и световни стандарти в строителството“, заяви кметът инж. Иван Тотев. Той допълни, че „Галакси Инвестмънт Груп” е дългогодишен партньор на община Пловдив, който чрез дейността си допринася за по-добрия облик на града, за неговия икономически растеж и трябва да служи за пример.

Обектът се намира в квартал „Отдих и култура“, който в последните години се очертава като един от най-предпочитаните райони на града. Комплексът е разположен до Mall Пловдив, до Гребната база и до най-големия парк в града, които ежедневно привличат хиляди пловдивчани.

Наистина царска градина

Жилищният парк Royal Garden ще се състои от две Г-образни сгради от премиум клас на 8 етажа, от които 7 жилищни и един партерен, където са предвидени паркоместата и гаражите.

Жилищният парк Royal Garden ще се състои от две Г-образни сгради от премиум клас на 8 етажа, от които 7 жилищни и един партерен, където са предвидени паркоместата и гаражите.

Помещенията ще се отличават с изключителна функционалност. Апартаментите са с отлично разпределение и светла височина от 2,85 м, с прави и лесни за обзавеждане форми. От югоизточната страна на сградите е предвидено ще бъдат изградени обширни тераси със завладяваща панорамна гледка към емблематичното тепе Младежки хълм. Жилищният комплекс е с контролиран достъп и видеонаблюдение.

Royal Garden неслучайно се нарича Царска градина – комплексът разполага с красив и обширен парк, чиято поддръжка ще бъде осигурена от професионален пропърти мениджмънт. Предвиждат се още обособени кътове за отдих и цветни детски площадки.