Министър-председателят Бойко Борисов назначи двамата нови заместник-министри.

Лилия Иванова ще е трети зам.-министър на икономиката. Тя е магистър по право и до сега беше началник на политическия кабинет на министъра на икономиката Емил Караниколов.

Иванова ще има координираща функция спрямо новите правомощия на министъра на икономиката, свързани с новия Закон за административното регулиране на икономическите дейности и измененията в Закона за водите.

От 2005 г. тя рябати в администрациите на няколко министерства – на младежта и спорта, на здравеопазването, на земеделието и на държавната администрация.

Лилия Иванова е била член на Борда на директорите на Европейския институт по публична администрация в Маастрихт, като представител на България.

Стоян Андонов пък е новият зам.-министър на младежта и спорта. Завършил е висшето си образование в Национална спортна академия “Васил Левски”. От 1985 г. работи там, като от 2017 г. е ръководител на катедра “Водни спортове”. Бил е световен шампион по водноспасителен многобой.

Като треньор на националния отбор по водно спасяване има европейски шампион за мъже и трети места в Европа отборно за мъже и жени.