Защо е важно да следим футболните прогнози за деня

  • 1
authorАвтор: .BG

Защо е важно да следим футболните прогнози за деня

Най-лесният отговор на въпроса е, че е важно, защото така се добива представа кои типстъри/сайтове какви прогнози дават, колко им е успеваемостта, дали се справят добре и дали си заслужава да им залагате мачовете в бъдеще. Това, обаче, далеч не е толкова проста задача, колкото изглежда на пръв поглед. Когато само залагате някакви прогнози без да имате ясна цел и стратегия, едва ли ще постигнете сериозни успехи във времето.

Каква е ползата от следенето на футболните прогнози за деня

Първо трябва да решите какъв вид залози ви трябват. Дали ще са с по - високи коефициенти, с по-ниски, дали ще са фишове, или сингли? Дали ще се обърнете към сайтове/типстъри, които правят и анализи на своите прогнози, дали ще се обърнете към сайтове/типстъри, които дават прогнози за по - неизвестни отбори, или такива, които залагат на топ първенствата? Нищо от това за вас няма значение, стига да печелите? Дори само с това желание не е толкова просто да стигнете до правилното място.

Тази статия е, за да ви улесним, както и да ви спестим част от времето, в което ще преценявате накъде да се насочите. На практика имате два избора. Първият е да следите сайт за футболни прогнози, който си има цял екип за тази работа, другият е да следите сайт, група в телеграм или група във фейсбук, където има всякакви типстъри, които не са свързани с тези сайтове/групи, а просто там е полето им за изява.

Обикновено в групите в телеграм или в сайтовете има класации и статистики на успеваемостта и връщаемостта на инвестицията на тези типстъри. Ако има професионални типстъри в тези платформи, то те обикновено са платени.

В повечето случаи по-логичният избор е сайт, в който се пускат футболни прогнози от самия екип на сайта. Какви са позитивите от това?

• Много по-голяма мотивация;

• Отделяне на повече внимание на мачовете и детайлите в тях;

• Представяне на ясна стратегия и план.

По-голямата мотивация е логична, тъй като и наградата е много по-голяма в сравнение с индивидуални типстъри.

Хората от екипа, който прави прогнозите и работи за даден сайт, реално се ангажират професионално с това и имат възможност да отделят много повече време на мачовете, защото това им е работата. Индивидуалните типстъри се занимават с това като хоби.

Не може да разчитате просто да залагате на някакви прогнози от типстъри без да имате стратегия и план. Това не е добра идея дългосрочно. Спортните залози са си наука и самите прогнози са само малка част от тях. В професионалните сайтове, освен всичко друго, получавате разработени стратегии и пълно обяснение как да бъдат прилагани те.

Всички тези въпроси, които поставихме в първия абзац, намират своя отговор в много сайтове. Сега да отговорим и на главния въпрос, а именно каква е ползата в следенето на прогнозите за деня?

Ползата е, че можете за по - дълъг период от време да разберете успеваемостта на основните прогнози на анализаторите от сайта, като същевременно научите стила им на залагане, както и повече за самите отбори и състоянието им от анализите на прогнозите.

Знаете ли каква е разликата в това професионални типстъри да дават своите прогнози, и един човек, който си има собствен живот и грижи, а залозите са само минимална част от него, да дава неговите прогнози? Разликата е като това да наблюдавате мач от английската Висша лига и след това да наблюдавате мач на сборен отбор от квартала на местното игрище покрито с изкуствена трева.

Питате се защо? Защото експертите, които дават прогнози, правят тези прогнози на базата на десетки ключови фактори, черпят информация от сайтове и места, до които хората, които не са в сферата, нямат достъп. Професионалните типстъри имат огромен опит в залозите, изпробвали са десетки стратегии и са отделили много повече време в тази сфера. Те са напълно наясно и с психологиеската страна в залозите. Затова и в дългосрочен план те са на печалба за разлика от повечето хора.

Сега ако видите отново сравнението между двете, най - вероятно ще осъзнаете напълно какво имаме предвид. Важно е да се уточни, че един от множеството фактори, които са фундаментални за правенето на добри прогнози, е следенето на мачове изкъсо и всекидневно. Това няма как да се случи ако се занимавате с нещо друго.

Целта на следенето на мачовете е да се гледа реално как те се развиват, какви тактически прийоми са използвали треньорите на отборите, кои са най - добрите играчи на тимовете и как помагат по време на срещите, как играе дадения отбор у дома, как играе като гост, как играе срещу по - добрите тимове, как срещу по - слабите, по какъв начин най - често му идват головете и още хиляди подобни фактори, които няма как да се научат само от статистики, а с много гледане и анализиране на мачове.

Как можете да спестите време и пари в залозите

Има няколко сайта за футболни прогнози, които са изградили реноме като едни от сайтовете с най - добри прогнози в България. Няма понятие “сигурен мач”, но без съмнение прогнозите, които те дават са много по - сигурни от всичко, което ще намерите в социалните мрежи и в по - голямата част от малките български сайтове. Пишем малки, защото тук популярността, колкото и да звучи повърхностно, е ключова.

Експертите в правенето на прогнози ще ви спестят време, защото няма да е нужно да гледате, нито да следите мачовете от тиражите, освен ако сами не искате да го правите от любителска гледна точка. Няма да ви се наложи да “мислите” прогнозите, нито ще се налага да търсите правилни стратегии и да се чудите кой е най - точният от хилядите варианти да залагате правилно. Това го правят те, а вие просто ги следвате.

Спестявате и пари, защото няма да си губите средствата в залози направени чрез спекулативни, недобре обмислени или хаотични прогнози, а ще залагате само на топ прогнози или по - правилно написано - на много по - точни и аргументирани прогнози. В професионалните екипи, които отговарят за тях, комуникират със своите клиенти и им представят пълна яснота за това как се залага, каква сума се отделя и всичко, което е необходимо да се прави.

Не е нужно веднага да посягате към абонаментите, обаче. Всички реномирани сайтове предлагат безплатни прогнози, които можете да следите известно време и да залагате на тях. Така ще се запознаете само с някои от методите, които се прилагат от професионалистите.

Първоначален план за действие

Ще ви определим един стартов план за действие, който да ви служи като база в началото :

1. Следете футболни прогнози за деня в даден сайт.

2. Определете си бюджет за игра и залагайте определен процент от този бюджет всеки ден;

3. Определете си срок, в който ще залагате и съобразете бюджета да е достатъчен за залози през целия период, дори теоретично да губите;

4. Правете си статистика за две или четири седмици и вижте какъв е резултатът.

Ако залагате разумно и следвате стъпките, то най - вероятно ще излезете на печалба, освен ако прогнозите не са с лоша успеваемост. В такъв случай потърсете друг сайт. Ако нямате доверие, можете просто да си водите статистика, без да залагате. Не отнема повече от 3-4 минути на ден.

Ако сте на печалба, можете да си позволите с част от нея да се ориентирате и към останалите услуги, които предлага дадения сайт, а именно абонаментите, където ще имате възможност да черпите от цялата информация, всички прогнози, като и най - вероятно ще се запознаете с много иновативни стратегии.

Имайте предвид, че рядко типстърите в даден сайт попадат в лоши периоди, но и такива не са изключени. Става въпрос за периоди от по 1-2 месеца, това е много. В хазарта успехите никога не трябва да се приемат за даденост. Когато залагате, е важно винаги да си отделяте пари, които можете да си позволите да загубите без това да повлияе по никакъв начин на живота ви финансово. Най - вероятно това ви се струва клише, но е фундаментален фактор в света на залозите.

Споделете

CAPTCHA изображение

Най-четени

Скрит спад на цените на жилищата

Скрит спад на цените на жилищата

В цените на новопостроените жилища, които през последните няколко години достигнаха космически висоти, се наблюдава скрит спад. Според брокери средната отстъпка, която клиентите договаряли, била 12%, докато преди година не надхвърляла 5%. Това означава, че има скрито намаление, което засега не променя офертните цени

Борисов: Ще се радвам да знам за кои  енергийни проекти са говорили Радев и Путин

Борисов: Ще се радвам да знам за кои енергийни проекти са говорили Радев и Путин

С удоволствие бих научил за кои енергийни проекти между България и Русия са говорили, защото това ми е важно и сигурно трябва нашите министри да ги изпълняват. Това каза пред журналисти в Брюксел премиерът Бойко Борисов преди началото на обсъжданията за многогодишната финансова рамка на ЕС, предаде „Фокус“

Купуват се повече евро, но парите си остават в банките (Обзор)

Купуват се повече евро, но парите си остават в банките (Обзор)

И БНБ, и банкери са категорични: Няма натиск върху борда Българите обменят повече евро в последните дни, но парите си остават в банките под формата на депозити. Така финансисти коментираха изявления на политици, регистрирали близо 1 милиард лева, с които са купени евро. Като причина за засиления интерес се посочват дебатът дали да влезем в

“Лафка” затваря, виж къде ще намерите “24 часа”

“Лафка” затваря, виж къде ще намерите “24 часа”

“24 часа” и всички останали печатни издания търсете в търговските вериги, молове, бензиностанции и пунктовете за продажба на вестници Веригата “Лафка” от утре - събота, затваря своите обекти. Информацията неофициално бе потвърдена от двама източници. Официално писмо обаче до издателите все още няма. Слухът

Гласят бивше вице на Герджиков за член на КРС

Гласят бивше вице на Герджиков за член на КРС

Бившият вицепремиер в служебното правителство на Огнян Герджиков - Деница Златева, е една от номинациите за членове на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС). Тя е предложена от парламентарната група “БСП за България”. Златева беше отговарящ за българското председателство на ЕС в кабинета на Герджиков

Пекин построи фабрика за маски само за 6 дни

Пекин построи фабрика за маски само за 6 дни

Работници в Пекин завършиха строежа на нова фабрика за производство на маски тази събота, чиято цел е да разреши силното търсене на продукта на фона на епидемията от новия коронавирус, предаде Радио "Китай". Фабриката, разполагаща се на площ от 1070 квадратни метра, се намира в икономическо-технологичната зона за развитие на Пекин

Вижте как се пълни язовир Студена (видео)

Вижте как се пълни язовир Студена (видео)

Тройно повече вода има в язовир Студена в сравнение с началото на януари. Топящите се снегове вдигат значително притока на вода и нивото видимо се е повишило, видя екип на "България днес". Въпреки то нивото все още е под критичния минимум. Как изглежда язовирът в края на февруари вижте във

"Самсунг" затвори цял завод в Южна Корея
заради заболял от коронавируса

"Самсунг" затвори цял завод в Южна Корея заради заболял от коронавируса

Компанията "Самсунг електроникс" съобщи днес, че е бил потвърден случай на заразяване с коронавирус в един от нейните заводи за мобилни устройства в югоизточния южнокорейски град Гуми, което е довело до затваряне на целия производствен комплекс, предаде Ройтерс. Компанията, която е най-големият производител на смартфони в света, съобщи

Dacia с нискотарифен електромобил, ще струва 10 000 евро!

Dacia с нискотарифен електромобил, ще струва 10 000 евро!

Бюджетната марка на Renault - Dacia, ще визуализира първото си електрическо превозно средство на автомобилното изложение в Женева на 3 март. Най-вероятно серийната версия на нискобюджетната келектрическа кола ще бъде пусната догодина. Представителите на Dacia и Renault не предоставят повече подробности преди изложението

Юрист: Хората с неплатени печалби от лотарията стават нейни кредитори

Юрист: Хората с неплатени печалби от лотарията стават нейни кредитори

Окончателно: Талончета вече само в тотото От 21 февруари, петък, талоните на двата частни организатора на лотарийни игри - “Национална лотария” и “Лотария България” вече не са валидни. Вчера в “Държавен вестник” бяха обнародвани поправките в закона за хазарта. Според тях “Национална лотария” и “Лотария България” остават без лиценз, което означава

Най-коментирани

Форум среща наука и бизнес

Форум среща наука и бизнес

Агенцията за малките и средните предприятия и БАН ще представят последните иновационни разработки на академията, готови да се превърнат в успешен бизнес. Събитието под надслов “Наука за бизнес” е на 10 март в “София Тех Парк”, съобщиха от агенцията, чийто шеф е Бойко Таков. В рамките на форума ще бъдат представени успешни проекти между БАН и

Борисов: Ще се радвам да знам за кои  енергийни проекти са говорили Радев и Путин

Борисов: Ще се радвам да знам за кои енергийни проекти са говорили Радев и Путин

С удоволствие бих научил за кои енергийни проекти между България и Русия са говорили, защото това ми е важно и сигурно трябва нашите министри да ги изпълняват. Това каза пред журналисти в Брюксел премиерът Бойко Борисов преди началото на обсъжданията за многогодишната финансова рамка на ЕС, предаде „Фокус“

Спряха поръчка за 40 нови пътнически вагона

Спряха поръчка за 40 нови пътнически вагона

“БДЖ Пътнически превози” спря поръчка за 40 нови пътнически вагона, която обяви през октомври миналата година. Процедурата беше договаряне с предварителна покана, а прогнозната стойност - 76,6 млн. лв. Вагоните трябваше да се ползват основно за дългите направления София - Варна и София - Бургас. Прекратяването на процедурата е с решение на

Ще има пак саниране, но с кредити с ниска лихва

Ще има пак саниране, но с кредити с ниска лихва

Предвиждат помощи за социално слаби, които нямат пари за самоучастие Посредници ще помагат за кандидатстване, общините ще приемат проектите на едно гише В България отново ще има програми за саниране на жилищни сгради, но този път те ще бъдат насочени към целия сграден фонд, а не само към блоковете. Очаква се програмите да включват финансов

Скрит спад на цените на жилищата

Скрит спад на цените на жилищата

В цените на новопостроените жилища, които през последните няколко години достигнаха космически висоти, се наблюдава скрит спад. Според брокери средната отстъпка, която клиентите договаряли, била 12%, докато преди година не надхвърляла 5%. Това означава, че има скрито намаление, което засега не променя офертните цени

"Витоша ски" подготвя подмяната на Княжевския лифт

"Витоша ски" подготвя подмяната на Княжевския лифт

"Витоша ски" АД преди няколко седмици заяви своето намерение да извърши реконструкция на съществуващите съоръжения на територията на Природен парк "Витоша". Нашият анализ показва, че Законът за горите" и действащият план за управление на Природен парк "Витоша" правят невъзможно това да се случи законно

Турският ГКПП Хамзабейли се разширява, за да разтовари Капъкуле

Турският ГКПП Хамзабейли се разширява, за да разтовари Капъкуле

Турция разширява капацитета на ГКПП Хамзабейли-Лесово на българо-турската граница, който се реконструира и модернизира, съобщава БТА. В обновения пункт пероните за обслужване на пътниците и на моторните превозни средства ще бъдат увеличени от 6 на 10. Нови салони за пътниците, плац за тирове и други нови съоръжения ще бъдат разположени

Кметове търсят кой да замести “Лафка”

Кметове търсят кой да замести “Лафка”

В редица градове може да има нови концесии за спирки Кметовете започват да търсят кой да замести “Лафка” с павилиони по спирките на градския транспорт. В неделя веригата обяви официално, че прекратява оперативната си дейност. “Ако сегашният концесионер на спирките в Пловдив “Лафка маркет” се откаже, ще обявим нова процедура

“Енерго-Про” инвестира 30 млн. лв. във Варна

“Енерго-Про” инвестира 30 млн. лв. във Варна

15 млн. лева е инвестирало “ЕРП Север”, част от “Енерго-Про”, в област Варна през миналата година. 11 млн. са били насочени за подобряване и изграждане на нова мрежа, както и снабдяване със специализирана техника. 4 милиона са вложени в проекти по електромерната програма и присъединявания към електроразпределителната мрежа

"Джи Пи Груп” отличи най-добрите млади строители на Бургас

"Джи Пи Груп” отличи най-добрите млади строители на Бургас

За поредна година в ПГСАГ ”Кольо Фичето” в Бургас, се проведе състезанието ”Най-добър млад строител”. То е под егидата на Министерството на образованието, Областното представителство на Камарата на строителите в България, Камарата на строителите-ветерани и фирми от бранша. Учениците мериха сили в 6 професионални категории

Тръмп: Индия купива от САЩ отбранителна техника за 3 млрд. долара

Тръмп: Индия купива от САЩ отбранителна техника за 3 млрд. долара

Американският президент Доналд Тръмп съобщи днес, че Индия ще закупи от САЩ отбранителна техника за 3 милиарда евро, включително щурмови хеликоптери. Двете страни задълбочават отбранителните и търговските си връзки, за да балансират влиянието на Китай в региона, предаде Ройтерс. Индия и САЩ постигат напредък и в сключването на голямо търговско

Ангелкова: Пътуващите до Италия тези дни могат да си върнат парите от туроператорите

Ангелкова: Пътуващите до Италия тези дни могат да си върнат парите от туроператорите

Хората, които са резервирали екскурзия до Италия в следващите дни и искат да се откажат заради коронавируса, ще могат да получат обратно платените суми от туроператори без неустойки. До края на деня ще стане ясно дали това ще важи със сигурност. Това обясни министърът на туризма Николина Ангелкова след среща с туроператори

Пандемия от коронавируса ще донесе загуби от над 1 трлн. долара

Пандемия от коронавируса ще донесе загуби от над 1 трлн. долара

Тревожната перспектива, че разпространението на коронавируса може да се превърне в първата наистина разрушителна пандемия в ерата на глобализацията, подновява съмненията за стабилността на световната икономика, пише Bloomberg в свой анализ. Броят на смъртните случаи приближава 3 000, над 80 000 са официално регистрираните случаи на заразени

Борисов: Строежът на газовата връзка Гърция-България е ключова за внос на газ от алтернативни източници за Югоизточна Европа

Борисов: Строежът на газовата връзка Гърция-България е ключова за внос на газ от алтернативни източници за Югоизточна Европа

Министър-председателят Бойко Борисов и президентът наРепублика Кипър Никос Анастасиадис изразиха загриженост от разпространението на вируса COVID-19 в Европа. Това съобщиха от пресслужбата на Министерски съвет. Двамата лидери бяха категорични, че е необходима отлична координация междуевропейските институции

6000 работодатели са объркали справките за доходи, изплатени през 2019 г.

6000 работодатели са объркали справките за доходи, изплатени през 2019 г.

НАП информира персонално фирмите за допуснатите неточности, остават 3 дни за корекции Заради допуснати неточности, близо 6000 предприятия и самоосигуряващи се лица ще трябва да изпратят отново справките за доходи, изплатени през 2019 година, /по чл. 73, ал. 1 и ал. 6 от ЗДДФЛ/, съобщават от Националната агенция за приходите

Руска компания ще строи "Турски поток" в България

Руска компания ще строи "Турски поток" в България

Регистрираната в Белград руска компания IDC (Infrastructure Development and Construction), която беше главен изпълнител за изграждането на газопровода „Турски поток“ през Сърбия, също ще бъде подизпълнител на българския участък от газопровода, предаде БГНЕС. Разрешението за изграждане на газопровода от България до Сърбия е дадено от саудитския

Турският ГКПП Хамзабейли се разширява, за да разтовари Капъкуле

Турският ГКПП Хамзабейли се разширява, за да разтовари Капъкуле

Турция разширява капацитета на ГКПП Хамзабейли-Лесово на българо-турската граница, който се реконструира и модернизира, съобщава БТА. В обновения пункт пероните за обслужване на пътниците и на моторните превозни средства ще бъдат увеличени от 6 на 10. Нови салони за пътниците, плац за тирове и други нови съоръжения ще бъдат разположени

Кметове търсят кой да замести “Лафка”

Кметове търсят кой да замести “Лафка”

В редица градове може да има нови концесии за спирки Кметовете започват да търсят кой да замести “Лафка” с павилиони по спирките на градския транспорт. В неделя веригата обяви официално, че прекратява оперативната си дейност. “Ако сегашният концесионер на спирките в Пловдив “Лафка маркет” се откаже, ще обявим нова процедура

"България Ер" анулира полетите си до Милано до 27 март заради коронавируса

"България Ер" анулира полетите си до Милано до 27 март заради коронавируса

"България Ер" анулира полетите си до Милано до 27 март заради зачестилите случаи на коронавирус. Това съобщи авиокомпанията на сайта си.  Всички пътници по анулираните полети могат да поискат пълно възстановяване на сумата за самолетните си билети, както и да променят датата си на пътуване без да плащат такса

"Радио Китай": Китайското развитие ще стабилизира световната икономика

"Радио Китай": Китайското развитие ще стабилизира световната икономика

На 23-и т.м. в Китай се проведе мащабна видеоконференция, с участието на 170 хиляди души. На нея китайският лидер Си Дзинпин изтъкна, че потенциалът и динамиката на китайското развитие трябва напълно да се освободят, с цел реализиране на задачите за тазгодишното социално-икономическо развитие на страната, съобщава "Радио Китай"