Представянето на новата карта VISA на Fibank, генерален спонсор на БОК,се състоя днес в столичния хотел „Арена ди Сердика“. На церемонията присъства зам.-председателят на БОК Любомир Ганев. „Вече 15 години Fibank подпомага дейността на Българския олимпийскикомитет – заяви легендарният волейболист. - За да имаме добри спортисти трябва да им предоставим условия. Това съобщиха от Българския олимпийски комитет.

В последно време много зали и стадиони се изградиха, сега нашата работа е да върнем младите в тези зали. Имисля, че това сътрудничество с Fibank е пример как спортът дава увереност и самочувствие.” Носителката на 5 олимпийски медала Мария Гроздева стана първият притежател на новите VISA дебитни и кредитни карти на Fibank, които са солимпийски дизайн и са посветени на предстоящите игри Токио 2020.

„Много години използвам картите на VISA издадени от Fibank. С тях се чувствам сигурна когато пътувам“, каза двукратната олимпийска шампионка. Мария е рекордьорка по участие на олимпийски игри, и в Токио за седми път ще стартира в най-престижния форум на планетата. „VISA е горд световен партньор на Олимпийските и Параолимпийските игри до 2032 г. и сме щастливи, че днес заедно с Fibank можем да представим новите дебитни и кредитни карти Visa с уникален олимпийски дизайн -заяви Севдалина Василева, генерален мениджър на VISA за България, Гърция и Кипър – картите, които се издават от днес, са резултат от трайното ни партньорство и ангажимент да съдействаме на нашите клиенти да бъдат иновативни.“

Новите кредитни карти ще се предлагат без такса годишна поддръжка за първата година и без лихва за първите 4 отчетни периода. При новитекредитни карти VISA payWave, които са безконтактни, има възможност за лимит до 50 000 лв. или тяхната равностойност в евро или долари.

Любомир Ганев и Мария Гроздева
Любомир Ганев и Мария Гроздева
Мария Гроздева
Мария Гроздева