Пластиката се издава за минути само срещу лична карта и е освободена от месечни такси за поддръжка

Хиляди се възползваха от новата платежна карта на EasyPay, представена наскоро в националната мрежа на компанията в над 300 офиса в страната.

Продуктът е подходящ за всеки, който полага грижи за своите средства и търси вариант за сигурното им съхранение.

Предимство е, че пластиката се издава безплатно за минути, само срещу лична карта, и е освободена от месечни такси за поддръжка или плащания на ПОС терминал в търговски обекти. Без такси е и тегленето на пари от банкомат до два пъти в месеца.

Ползвателите имат възможността да

получават отстъпки

от партньорски

мрежи и търговци,

а проследяването на движенията на средствата, както и наличността, може да се извърши бързо и лесно чрез Viber, където скоро ще се активира и услугата “колело накъсмета” за допълнителни отстъпки и бонуси.

По картата, към която има сметка (IBAN), могат да се получават както заплати, а също и пенсии, обезщетения от НОИ, хонорари, наеми и други видове постъпления, без да се губи част от парите.

Клиентите, които вече използват продукта, оценяват удобството да зареждат картата си с нови средства, докато плащат битовите си сметки, и да получават стандартни банкови преводи по сметката си или парични трансакции през касите на EasyPay.

Ако картата бъде загубена или открадната,

преиздаването ѝ

отнема минути,

а средствата остават защитени.

Картите се персонализират от БOРИКА и оперират в Националната картова и платежна схема с бранд Bcard.

“Решихме да разработим нов продукт за хората, които подхождат с

максимална грижа

към средствата си

Вярваме, че подобна карта, която се издава само за няколко минути безплатно, без такса за поддръжка, с високо ниво на сигурност, е актуално и практично решение за потребителите. В EasyPay се опитваме да надграждаме услугите към многобройните ни клиенти в страната, които от 15 години насам ежемесечно плащат своите сметки в нашите каси. Стараем се да улесняваме потребителите ни в начините и процеса на разплащания”, коментира Георги Маринов, изпълнителен директор на “Изипей” АД.

От новия разплащателен продукт могат да се възползват

както физически

лица, така и

малки бизнеси

в сферата на услугите.

Добро решение е за хората, които се нуждаят от бърза и лесна регистрация в бюрото по труда, за да получават обезщетенията си по картата.

Изгоден вариант е и за възрастните хора – пенсионери, които лесно и сигурно могат да я използват за преводи на пенсиите си, без да се редят на опашки.

За студентите е възможност да получават

парични преводи

от страната или

чужбина от техните

близки,

а родителите на деца в тийнейджърска възраст ще бъдат спокойни, като лимитират и проследяват преведените парични средства и да алармират в случай на загуба или кражба.