Компанията наваксва модернизацията на мрежата, забавена заради пандемията

Членовете на УС на “Енерго-Про” Ангел Ангелов, Анжела Тонева и Георги Коршия в онлайн разговор с кмета на Горна Оряховица Добромир Добрев.

Мениджърите на “Енерго-Про” обсъдиха с кметовете на Добрич и Горна Оряховица Йордан Йорданов и Добромил Добрев излизането на малкия бизнес на свободния пазар на ток от 1 октомври. Управителният съвет на компанията - Ангел Ангелов, Анжела Тонева и Георги Коршия, ги запозна с актуални проекти и новости в енергетиката. Кметовете поставиха въпроси за енергийната инфраструктура.

Срещите се проведоха онлайн, за да не се създават излишни рискове в условията на увеличен брой заразени с коронавирус.

Коментирана беше и либерализацията на пазара на ток за домакинствата през следващите години.

Ръководството на “Енерго-Про” запозна кметовете с изпълнението на инвестиционната и ремонтната програми на “ЕРП Север” за 2020 г. Проектите се изпълняват ускорено, за да се навакса забавянето, причинено от извънредното положение.

Фирмата насърчава

плащането онлайн

с игра и награди

“Енерго-Про Продажби” ще подари таблет и 3 ваучера за пазаруване на свои клиенти, които са заплатили своята сметка за ток през онлайн платформата на дружеството на адрес: https://vp.energo-pro.bg/.

Участието в играта “Плати онлайн и спечели” е напълно безплатно. В нея може да се включи всеки клиент на компанията, който е заплатил сметката си през сайта на “Енерго-Про” в периода 7 юли - 7 август включително. Той трябва да попълни своите данни в pop-up прозорец на началните страници на “Енерго-Про Варна” и “Енерго-Про Продажби”. След приключване на играта на случаен принцип в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени четиримата печеливши участници. Те ще бъдат уведомени с телефонно обаждане в срок до 5 дни след тегленето.