15% е намаление при еднократно плащане на полица

От 3 август ЗАД „ОЗК-Застраховане“ стартира онлайн портал за сключване на застраховки. Първият предложен продукт е задължителната застраховка "Гражданска отговорност". Клиентите на компанията получават 15% отстъпка за еднократно плащане на застраховка, поръчана през www.online.ozk.bg

Вече бързо, лесно, удобно и изгодно всеки клиент на ЗАД „ОЗК-Застраховане“ може да заяви полица или плащане на вноска по всяко време на денонощието, в работни и почивни дни, от вкъщи, през телефона или настолния си компютър, независимо къде се намира.
Всичко се осъществява по електронен път, след попълване на онлайн форма, след което клиентът получава на имейл линк за потвърждение. Плащането на сумата се извършва отново през интернет, а клиентите получават безплатно полицата си по куриер. Всеки може да изчисли индикативната цена на застраховката с помощта на калкулатор на сайта на ЗАД „ОЗК-Застраховане“.

През портала всеки клиент може да извършва плащане и на поредна дължима вноска по сключена застраховка "Гражданска отговорност", като получава безплатно по пощата стикер, талон и сертификат за „Зелена карта“. На сайта, в меню „Плащане на вноска“, клиентите могат да заплатят дължима вноска и по всички видове полици, издадени от ЗАД „ОЗК-Застраховане“.

23 години ЗАД „ОЗК-Застраховане“ предоставя най-добрите продукти и услуги за клиентите си. Създаването на онлайн портала е израз на желанието на компанията да осигури удобство, бързина и комфорт на хората, които са избрали да й се доверят.