Поканихме всички социални министри да дадат своите рецепти, а читателите могат да ги питат

Всички социални министри в последните 30 години и настоящата Деница Сачева ще са първите хора, които ще събере новата инициатива Клуб “24 часа”. Тя ще е по горещата тема за пенсиите.

Със серия от кръгли маси “24 часа” ще покани хора с познания, опит и визия, които да споделят своите рецепти за развитие на България. Ще можете да видите най-интересното от дебатите на видео в сайта на “24 часа”.

Какво трябва да се направи в спешен порядък, за да се подобри пенсионната ни система?

Кога възрастните хора в България ще получат доходи като на връстниците си в Западна Европа, които да им позволяват достоен живот?

На тези въпроси ще трябва да дадат отговор социалните министри. Както и да направят равносметка къде са грешките на стореното дотук.

До момента поканата за участие в дискусията е приета от Деница Сачева, Иван Нейков, Ивайло Калфин, Хасан Адемов, Емилия Масларова, Минчо Коралски, Лидия Шулева, Зорница Русинова. Очакваме отговор от Гълъб Донев и Бисер Петков.Към всеки от социалните министри въпроси могат да задават и читателите на “24 часа”. Питания могат да бъдат изпращани на електронна поща [email protected]. Молим да получим въпросите до вторник, 13 октомври.

А отговорите ще можете да видите на страниците на “24 часа” и на сайта 24chasa.bg.