Онлайн стрийминг услугата на НВО в Европа ще бъде ребрандирана и надградена в HBO MAX. Това ще стане през втората половина на 2021-а, съобщи преди няколко часа Анди Форсел - ръководител на HBO Max Global.

Така до края на следващата година и у нас стрийминг платформата HBO GO ще стане вече HBO MAX.

"Съществуващите услуги автоматично ще бъдат надстроени до Max. Няма да има паралелно действащи услуги. Фокусът е върху качеството и увеличаване на разнообразието и обема на съдържанието. С HBO Max ще разширим обхвата си, като същевременно продължаваме да се фокусираме върху качеството на съдържанието ни, така че да е атрактивно и да задоволи очакванията и интересите на всеобхватна аудитория", обясни още Форсел. Той коментира и дали ще има промяна в цената на онлайн платформата при ребрандирането й така: "Понастоящем европейските стрийминг услуги на HBO имат изключително конкурентни цени на отделните пазари. Амбицията е, когато услугите се надградят до HBO Max, цените да останат конкурентни."

HBO MAX всъщност е стрийминг услугата на медийния гигант WarnerMedia, която се предлага в САЩ от телекома AT&T. Тя тръгна на 27 май и включва ексклузивно много класически предавания и едни от най-гледаните сериали и филми изобщо.