Отчитаме ръст на запитванията и от съседни държави, казват от „Галакси Инвестмънт Груп”, които държат ваканционните комплекси „Сий Дриймс“ и „Маджик Дриймс“

Нараства интересът на българите към родното Черноморие, отчитат от водещата инвестиционна компания „Галакси Инвестмънт Груп”. Причината е, че голяма част от традиционно почиващите в чужбина сънародници се насочват към българските курорти и в голяма степен преоткриват техните предимства.

Наблюдава се увеличаване и на гостите от съседните страни. България се превръща в

притегателен център за сърби, македонци, румънци, украинци и молдовци.

Те припознават Черно море като чудесно място за летен туризъм, привлечени от достъпните цени, отличните условия за почивка и възможността да дойдат до страната ни с автомобил – силно предимство на фона на ограничителните мерки при въздушния транспорт в последно време.

„Отчитаме все повече запитвания за престой в затворените ни ваканционни комплекси, които се намират между Слънчев бряг и Свети Влас. Сред клиентите има търсене на разнообразни опции за почивка. Преобладава интересът към едностайни или двустайни апартаменти, които могат да се наемат както за един уикенд, така и за целия летен сезон“, коментират от инвестиционната компания.

Много често в края на своята почивка доволни от престоя си туристи

се превръщат в собственици на ваканционен имот,

посочват от „Галакси Инвестмънт Груп”.

Затворените комплекси „Сий Дриймс“ и „Маджик Дриймс“ залагат на елегантен стил, модерна архитектура и високо качество на строителството. Те са разположени в подножието на планината и предлагат панорамна гледка към морето и Несебър.

„С цел да осигурим максимален комфорт на посетителите и собствениците на имоти, помещенията са светли и функционални, а предвиденият интериорен дизайн е с удобно и модерно обзавеждане“, обясняват от „Галакси Инвестмънт Груп”
„С цел да осигурим максимален комфорт на посетителите и собствениците на имоти, помещенията са светли и функционални, а предвиденият интериорен дизайн е с удобно и модерно обзавеждане“, обясняват от „Галакси Инвестмънт Груп”

За да бъде гарантирано уединение и сигурност, има звукоизолиращи стени, професионален мениджмънт, денонощна охрана и частен паркинг.

Допълнително предимство

на ваканционните комплекси е осигуреният достъп до барове, ресторанти с разнообразна кухня, плувни басейни, фитнес центрове, масажни и козметични студия, детски център, обширни зелени площи за отдих и почивка.

Освен че е един от предпочитаните инвеститори при избор на ваканционни и жилищни имоти, на който са се доверили над 3000 семейства в България, „Галакси Инвестмънт Груп” е и най-големият собственик на 5-звездни хотели у нас. Сред тях са международно признатите брандове Hilton и InterContinental в София и Royal Beach Barcelo в курортния комплекс Слънчев бряг. Активи с изключителен потенциал, локализирани в един динамично развиващ се хотелски пазар.

Инвестиционното портфолио на компанията включва още жилищни комплекси, офис сгради, търговски и индустриални площи.