Изцяло нови тарифи пусна “Мтел”. Те запазват името “Мтел безкрай”, но са с променени условия и предлагат 6 варианта. Месечните такси са от 11,99 до 69,99 лева.

Клиентите могат да избират в зависимост от това дали се нуждаят от повече време за разговори в мрежата на “Мтел”, към други оператори или ще сърфират. Поради това има възможност за добавяне на мобилен интернет - срещу 4 лева на месец клиентите получат още 3000 MB на максимална скорост.


Най-икономичният план е “Мтел безкрай S”. Той включва неограничени разговори към пет номера в мрежата на “Мтел” и 100 минути към всички мобилни мрежи.

С “Мтел безкрай М” абонатите получават неограничени минути за разговори в мрежата на оператора, 400 минути към други и 400 MB за сърфиране на максимална скорост.
Неограничено време за разговори в мрежата на “Мтел”, 1000 минути към други мобилни оператори и 1000 MB на максимална скорост предлага “Мтел безкрай L”.

XL пък е подходящ за хора, които говорят много и ползlат повече интернет. Тарифата е с неограничени разговори към “Мтел”, 1500 минути към всички мобилни мрежи и 1500 MB на максимална скорост.

Неограничени разговори към всички мобилни мрежи и 8000 MB мобилен интернет на максимална скорост предлага “Мтел безкрай 2X”.

Планът с най-висока месечна такса е “Мтел безкрай 3XL”. В него са включени неограничени разговори към всички мобилни мрежи в страната, 15 000 МB мобилен интернет на максимална скорост, 1000 минути за международни разговори в ЕС и 1000 минути за роуминг в Еврозоната.

Новитe тарифи се предлагат и с пакет за роуминг Mtel Europe Unlimited. С него срещу 6,90 лева на ден абонатите могат да говорят свободно, да изпращат SMS-и и да ползват мобилен интернет в Европейския съюз и Турция.